Sabriyeillke Kizlar bizim ikinci ayda vurulan verem asimiz sisti kizardi akiyo normal mi bu doktora gidelim mi
serenaysimsek Sabriyeillke benim kızımında verem aşısı yeri aynı oldu. Sağlık ocağıda kendi doktoruda normal dedi sende telaşlanma canım☺️
Obsesifk Sabriyeillke normal bir kaç kere daha olacak öyle geçecek, kabuk tutacak, tekrar akacak. 8 aylık olucaz yeni yeni tam geçmeye başladı.
Papatyam Sabriyeillke asi vurulduktan 1 ay sonra tam da anlattığınız gibi olması gerekiyor. Bu aşının tuttuğu anlamına geliyor.
Semifowler Sabriyeillke normal merak etmeyin aşının tuttuğunu gösteriyor panik yapmayın ilk yaşadığım an ben de sinin gibi panikledim ama sonra böyle olması gerektiğini öğrendim
Sabriyeillke Semifowler ebe bana olcak dedi ama bu kadar olacak demedi uzun surcek hic demedi iyice korkmaya basladim bende acaba bu yuzden mi huysuz acaba
Semifowler Sabriyeillke huysuzluk olmadı açıkçası belki başka sebebten huysuzlanıyordur yara olmaya başladığında canı yanıyor gibi davranmadı kızım
Wyz Sabriyeillke bizde hiç bi şey olmadı asi tutmadimi acaba bide acı tesadüf annem vereme yakalandi kizima da o bakiyodu şu an kızımda verem tedavisi görüyo