Derenyonca Bebeği kolik olan arkadaşlar… Bebeğim 1 ay 21 günlük bugün çok zordu bütün gün ağlama nöbetleri geçirdik. Öneri ve tavsiyeleriniz varsa bekliyorum yaptığınız özel bir şeyler var mı nasıl aşıyorsunuz bu durumu. Ben bebeğim kendini perişan ettiği için ne bünyem ne kalbim kaldırmıyor artık.
Teomanmommy Derenyonca benim bebisimde kolikti suan 2 ay 15 gunluk sukur duzeldi biz o sureci beyaz gurultu ile atlattik birde evde surekli gezdirdik insana hic gecmeyecekmis gibi geliyor o surec ama geciyor 💁🏼♀️
Naz0106 Derenyonca Ah ne zor kolik bebek annesi olmak 😂 Ben ilk zamanlarda telefondan makine sesi açardım susardı şimdi ona susmuyor ama normal süpürge makinesini getirip açınca susuyor ancak öyle atlatıyoruz 😬
Teomanmommy Derenyonca ha birde damla kullandik sap simplex birde relactaz cok iyi geldi ikiside 🙋🏼♀️
Semrabor Derenyonca Biz şuan 9 ay 20 günlüğüz o günleri çok şükür atlattık ama hiçte kolay olmadı herşeyi denedik ve hiçbir şeymi iyi gelmez olmuyordu yani zaman ilaç oldu bizim için seninde deneyip görmen lazım zaten klasikleşmiş çözümler artık deneyip hangisinin iyi geldiğini göreceksin hala bile kolikten kalma krizleri oluyor ağlamaları eski günlerdeki gibi kolik bebeklerde hasar kalıyor galiba
GokSuM ☺️aynen 1 ay 21 günlük. Bu akşam zor geçti. Akşam ezanından önce başladı, daha yeni sakinledi. Fön makinesi en iyi dostunuz artı masaj+damla ve evde bol bol gezinti.
Derenyonca Teomanmommy bende beyaz gürültü de bir noktadan sonra işe yaramıyor gezdiriyorum evde aynı şekilde damla kullanıyorum. Geçsin biran önce.. 😢😢
Derenyonca Naz0106 bebde de susmuyor telefondan beyaz gürültü makine sesine artık. Beynim yandı ne yapacağımı şaşırdım😔🤦♀️
Teomanmommy Derenyonca birde ilik dus aldirin oda cok iyi geliyor ben aksamlari uyumadan once aldiriyorum ohh misss
Naz0106 Derenyonca Şu an benimki ağlıyor ama apartmanda oturduğum için apartman kuralları gereği 8 den sonra makine çalıştırmak yasak açamıyorumda rahatsız olmasınlar diye bugün ilk defa çok uyudu herhalde gece uyumiyacağız
Derenyonca Naz0106 inşallah uyur canım gece de.. Benimki gece uyuyor gündüz çıldırıyoruz. Zaten o kadar gürültülü ağlıyor ki makine sesi yanında hafif kalır bizde, apartmandakiler makine sesini tercih edebilirler.. 😅😔😔
eymenzeynep Naz0106 YouTube den aç canım. Onada karışmazlar sanırım küçük bebeğin var halden anlasınlar bi zahmet
Naz0106 Derenyonca Maşallah diyelim Rabbim nazarlardan korusun. Benimkide ayağımda şimdi belim koptu galiba ayakta gezdirmekten😂😂
Derenyonca Naz0106 Allah kolaylık versin bize gerçekten hiç sesi çıkmayan bebekleri gördükçe şok oluyorum nasıl olabiliyor böyle bebekler var mı gerçekten diye
eymenzeynep Sıcak bir duş, duştan sonra güzel bir masaj, üstünü giydirdikten sonra karın bölgesine sıcak havlu 👍 ayakları hiç çorapsız kalmasın. Tüm bunları yaptıktan sonra güzelce kundak yapıp evde varsa hamak beşikte beyaz gürültü eşliğinde sallamak👍
BusraG Semrabor Benim de aynı. Yere yatırınca başlıyor ağlamaya.. Uymuyor. İlla sallancsk. Sürekli her şeye mız mız.. Demek ki hasar devam edecek
Derenyonca Semrabor hasar kalma givi bir durum oluyorsa sıkıntılı bir durum gerçekten zamanla düzene giricez hepimiz inanıyorum ama şu günleri daha az zor hale nasıl getiririm diye araştırıp yapıyorum bakalım 🤦♀️
Naz0106 Derenyonca Var var gördüğümüzde gözlerimize inanamasakta var 😂Rabbim nazarlardan korusun bütün bebekleri 🌸