Emos27 Güzel anneler merhaba 15 günlük bebeğim var Bugün hastaneye gittik burunda hırıltı çıkıyor diye çok şükür sadece o Var başka bir Şeyi yokmuş onun için serim fizyolojik verdi sabah öğle akşam dedi ama ne kadar sıklıkla yaparsan o kadar iyi dedi doktor bende her emzirmeden önce yapıyım mi dediğimde daha iyi olur dedi oğlum bazen saatte 1 kalkıyor hırıltı duyduğumuz için biz de yapıyoruz sizce böyle saat başı yapmaya devam etsem sıkıntı olur mu yaşayan ve yapan var mi acaba lütfen yardımcı olun içim parçalanıyor her o sesi duyduğumda ..
Cennet1212 Emos27 benim bebeğiminde hiriltisi çok olurdu ilk zamanlar günde 10-15 kez temizlerdim deniz suyu sıkıp aspratorle cekerdim çünkü çok doluyordu hirildiriyordu rahat nefes almasi icin şart zamanla duzelcek
Alpgmz Emos27 ilk zamanlar hirilti oluyor .bizde kullandik ama aspiratorle cokcekmedim cunku daha cok minkti ve kilcal damarlara zarar verir diye korktum ama doktor 3 4 kez yapabilirsin demisti
Z19e Sprey mı serum fizyolojik, bende aynı şeyi merak ediyorum İnşallah olmaz sıkıntı ama mecbur kullanioz yoksa çocuk nefes alamıyo, heleki geceleri
Emos27 Z19e sprey değil serum fizyolojik sıvı oluyor şırınga ile sıkıyorum pislikler çıkıyor ama yine de şu hırıltı geçmiyor bende her emzirmeden önce saatte 1de olsa yapıyorum rahat uyuyamıyor çünkü 😣😣😣😣
Emos27 Cennet1212 yani saatte 1 de yapsam sıkıntı olmaz dimi yanlış bir şey yapmıyormuşum yani dimi kafam Allak bullak çünkü doğru mu yanlış mı yapıyorum diye??
Emos27 Alpgmz onu doktorlar önermediği için ben kullanmıyorum sadece şırıngayla serim fizyolojik sıkıyorum dediğiniz gibi çok küçük daha bende korkardım kullanmaya
Cennet1212 Emos27 yani eğer cekmezseniz sorun olur temizlenmedikce Allah korusun ciğerlere kadar inebiliyor rahat nefes alıp beslenmesini uyumasinu düzenli olması için sık sık temizleyin
Z19e Emos27 büyük sıkıntı ya bende otribebe nin aspiratörünü alcam, yorumları olumlu hep. İnşallah fayda sağlar
Emos27 Cennet1212 anladım Teşekkür ederim bize şırınga ile serum fizyolojik verdiler onla temizliyorum diğerini önermediler ama bununla da yine çıkıyor içindekiler inşallah atlatırız bizde 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😣😣😣😣