Merryyy Merhaba bebeğim 2.5 aylık 1 aylıkken sünnet ettirdik herşey güzeldi ama şu 3 4 gündür pipisi dikkatimi çekiyor içe gömük gibi neden oluyor normal mi acaba bu durum görünce bi endişelendim doktorumuzda bişey demedi böyle olabilir diye mesaj attım ama geri dönüş yapmadı henüz başına gelen var mı 😔
aksu5334 Merryyy bende erken yaptırdım pandemiden dolayı kontrolüne 3 aylıkken gittim bi sıkıntı yok dedi ordaki yağ dokusu çoğaldıkça içe gömülür problem değil takılma ona banyo yaptırırken yada bezini değişirken arada geri vermek gerekiyo o kadar
Momsblue Merryyy geriye çekmeyi unutmayın, bebisler bezin içinde kaldığı icin havasız kalıyor ve yapışıyor gömük durunca, her altını açtığında kantoron yağı ya da kremle ovalayın geriye çekip orası nemli kalsın kuruyup yapismasin et ete 🌼
Merryyy aksu5334 evet doktorumda akşam yazmış masaj yapmak gerekiyor kilolu bebeklerde olabiliyormuş galiba ben yapıyorum geri çekiyorum ama dikkatimi çekti böyle olunca devamlı
Merryyy Alinasmom sündür derken geriye doğru çektir mi diyorsun o zaman düzeliyor ama bırakınca yine gömülüyor önceden böyle değildi bi kaç gündür böyle canım
Merryyy Momsblue teşekkür ederim canım yapıcam bunu gerçi şimdi her açmada elimle geri çektiriyordum ama bişey sürmüyordum şimdi sürüp yaparım o zaman ☺️