Minikcivcivim Eğitici oyuncak, eğitici aktivite fikirleriniz neler? Neler öğretiyorsunuz bebişlerinize? Neler öğretmeli şu dönemde? Gün içinde neler yapıyorsunuz? Fikir alışverişi yapalım mı?
SedaMeyra Minikcivcivim kizim 20 aylik kuduruyoruz evde parka götürüyorum bu aralar yaşıtlarıyla oyunlar falan istiyoe evde yetemiyorum ben. Memlekete gidecegim diger ay ekim ayinda okula yollayacagim insallah
Mom987 Minikcivcivim. Oğlum 18 aylık olacak yakında aslında 1 şeyi hemen kapıveriyor eğitici kartları vs var ama belli süre ile bakmaktan sıkılıyor. Gün içinde bol bol konuşuyoruz. Zaten her şeyi anlıyor. 🍀
Minikcivcivim SedaMeyra maşallah benim kızda 20aylık ben de bu konuyu düşündüm acaba kreşe versem mi kimisi erken daha falan dedi kararsız kaldım🙄 bezi bıraktınız mı siz?
Minikcivcivim Mom987 maşallah biz de şarkı söylüyoruz 😅 evet bi şeyle çok uzun süre ilgilenmiyorlar mesela oyun hamuru aldım en çok onunla oynuyor şu sıra max yarım saat😅
SedaMeyra Minikcivcivim hayir birakmadik seneye yaz düşünüyorum eger kizim da hazir olursa. Gurbetteyim ben akraba yssit falan yok etrafta. Ailemin yanina gidince annem.babam yasli insanlar kizimin yaşıtlarıyla vakit gecirmesi lazim o yuzden 3 4 ay göndereceğim olduğum yerde 3 yasinda baslatacagim okula normalde.