Blackcloud Kızlar kızım 6 ay 25 günlük, ek gıdaya başladık 3 gün kuralıyla ilerliyoruz şu an. Pütürlü yedirmeye ne zaman başlayabilirim, şu an püre halinde yiyor?
Busrayildiz Blackcloud benim oğlum 5 aylıkken diş çıkardı 6 ay 4 günlük şuan direk pütürlü başladım yiyebiliyor. Siz de bebeğinizin durumuna göre azar azar pütür bırakarak şimdiden başlayın derim
asyasare Blackcloud ben ilk verdigimden beri catalla ezip hafif puturlu biraktim. yavas yavas gecin derim. kizim suan 7 ay 5 gunluk omlet yiyor kucuk parcalar halinde. blender kullanmayin hic bir sekilde
2412020 Blackcloud 24 Ocak doğumlu benim kuzımda haslayıp verşyurym sebzeleri oyun glbl tadına bakıyor emiyor yiyor bğypk parça alırsa çıkarıyorum ağzından .
Sarisey asyasare ben putur olayini cozemedim ya. Ya cok eziyorum ya cok birakiyorum bunun ideali nedir 🤔🤷🏼♀️ Bide pirinc falan ekliyorum sebzelerine o da putur sayiliyor mu acaba
asyasare Sarisey tabi sayilir pirinc. bende o sekilde basladim. catalle ezebildigin kadar ez. o da putur sayilir blenderdan gecirip puruzsuz yapma yeter. bende korkuyrdum bir gun kaynanam ekmegin icini kizima yaptigim tarhana corbasina batirip yumusatip kucuk bir parca verdi agzina kizim cignemee basladi. cignedigi gordugumden beri omlet vs yapip ufak parcalar halinde veriuorum disi yok ama bir guzel cigniyor. ufak bir ekmek icini sulandirip iyice yumusatip ver bakalim cigneyebiliyorsa kati seyler verebilirsin demektr
Sarisey asyasare ben panik atak hastasiyim bana kalsa pirinc bile bogazina kacicak🤷🏼♀️ Yeni yeni corbasina ekmek dogruyorum blender hic kullanmadim sayilir catalla ezip pirinc katiyorum. Kabaktan mucver veriyorum eline. Muz cok yumusaksa eline veriyorum. Korkumu ancak bu kadar yenebildim. Umarim bu yaptiklarim da cignemelerine katkisi olur yoksa cok uzulurum 😣
2412020 Blackcloud evet haşlayıp veriyırym,tadına bakıyor, kokluyor,oynuyor az da olsa midesine iniyor.
asyasare Sarisey canim zaten veriyormussun puturlu 😂 mucver muz vs bunlar kati gida demek ki cigniyor bebegin . daha ne vereceksin puturlu bu ayda bende aynilarini veriyorum zaten😊
Blackcloud 2412020 ben korkuyorum ya en ufak parçada midesi bulanıyor yada boğazına yapışıyor panik yapmamaya çalışıyorum ama işte
2412020 Blackcloud mide bulantısı konusu farklı bişi diyemem . bizden daha önde yutma refleksleri o yüzden daha korunaklı bebekler . o yerken kontrol ediyorum sürekli ,büyük parçaları tükürüyor ,tükürmezse çıkarıyorum .