Gulistanikra Hanımlar merhaba 20 günlük bebeğim var. Göğüsleri süt dolu Her gün banyoda yada yağ ile masaj yaparak ovalıyorum ama inmiyor dağılmıyor. Siz ne yapıyorsunuz
Nil614kara Gulistanikra Dokunmayınnn sakınn ovalama fln yapmayın o süt değilanneden gecen hormanlarfan oluyor kendi haline bırakın zamanla iner cocuğun gögüslerini iltihap edersiniz öyle
Elifeminask Gulistanikra canm elleme bunu sana demedilee mi kendilgnden gdecek o. Sen ellersen yenilenir
baharkerdige Gulistanikra Doktorum kesinlikle dokunma demişti kendi kendine iner dedi geçici bir durum kesinlikle dokunma
Gulistanikra baharkerdige ya bende dokunmak istemiyorum ama kayınvalidemler hep ovalamış çevremde gördüğüm büyük kadınlar hep ovala yoksa ağrı yapar diyor eski kadınlar. Biz kaç tane büyüttük doktora bakma diyorlar
Nil614kara Gulistanikra Bebeğe ağrı yapacağını sanmıyorum gazfan ağlıyodur lütfen ovalamayın kendi haline bırakın zmanla iner
2729 Gulistanikra Canm benim oğlumda da aynı durum olmuştu doktor kontrolüne gittigimizde sordum doktor elleme kendiliginden geçecek demişti. Bir süre sonra kendiliğinden geçti.
Alvvv Gulistanikra ben her emzirme için uyandırdığımda masaj yapıyordum ve 20 gün içinde indi. İnmezse ağrı yaparmış büyükler öyle söyledi şükür bitti gitti de