Med1108 Kızlar merhaba. 5 gün oldu doğum yapalı 2 gün hastanede kaldım. Bu sürede hemşireler bebeğimi biberonla beslediler sütüm 3 gün sonra geldi. Ne yaptıysam mememi almıyor. Nasıl emzirebilirim bugün kontrolümüz vardı kilo kaybetmiş 😢
Brcsnn Med1108 korkma yeni dogan bebekler 5 gune kadar kilo kayber ödemli ve şiş olduklari icin 15 gunde dogum kilosuna döner kimi erken kimi daha geç korkmana gerek yok hemsireler soylemedimi bunu
Eymenismail Med1108 bende ilk günler emziremedim ucu vardı tutmadı sonra sarılık vardı 20 gün hastanede kaldı 1.5 aylık oldu halen meme almıyor 😭
Tugbaca Med1108 benimde aynıydı eds sistemiyle aldı memeyi ama o memeyi alma süresine kadar akla karaya seçtim hiçbir şekilde almadı en sonunda Allah razı olsun doktorumuz eds yontemini deneyin dedi o şekilde halletik netten bı araştır istersen
Med1108 Brcsnn hayır söylemediler cok moralim bozuldu üstüne birde mememi istemiyor napcam bilmiyorumki 😞
Tgbaaadmr Med1108 canım aynı sorun bizde de var 39 günlüğüz. Kaşık biberon silikon uç damlatarak kandırma derken en son eds kullandık tuttu tabi ama bu seferde benim sütüm yok denecek kadar az. Ada sistemini mutlaka dene mutlaka reddetme şansı olmuyo.
Aybkarslan Med1108 doğumdan sonra ilk hafta kilo kaybetmesi normal. Biberon vermeyin emzirmeye çalışın ısrarla. Emmedigi yerde kaşıkla verin sütünüzü veya kaşık biberonlar var