Nily Adasu ben yaptırmadım canım hastaneye fiyat sormuştum sadece. Doğum yaptığım hastane hisar camlıca hospital yakınsanız arayıp bir sorun sizde Ümraniyede
balyanakannesi Elf_asel bebek bizden alıyor zaten de anneye sıkıntı o yüzden anneler kalsiyum hapı alıyor ama ben şu an kullanmıyorum duruma göre alacam
balyanakannesi Cansuaysima biz de kan süt ürünleri ve dana eti tükettiğim de olduğu için ben diyete girdim zaten testlerden ziyade annenin gözlemi ve diyeti önemli ancak öyle anlıyorsun ne dokunduğunu
Cansuaysima balyanakannesi ben emzirmesinin için işte anlayamıyorum tam olarak of o mamalarda iyimi yaa ben hipp kullanıyorum
ygd [bilinmeyen] bende şu an süt aletjisi diyeti yapıyorum benimde ilk nutelladan sonra kan geldi doktoruma bunı söylediğimde süt ürünleri çikolata kuruyemiş hepsini yasakladı kan yok artık mukısda baya azaldı
balyanakannesi Elf_asel diyete daha başlayalı 1 hafta oldu Dr a dedim öyle kalsiyum falan kullan demedi ama ben düşünüyorum vakit bulduğum da gidip yazdıracam kullanacam inşallah
Ege leylaa izmirde çiğli araştırmada semiha hanım var çocuk alerji uzmanı behçet uzdan gelmiş buraya.
Fyzpyrz balyanakannesi yok be cnm banada okadar ücret cıkarsaydilar bende yaptiramazdim birkac özel hastaneye daha sorsaydin keske devlette beklemek istemiyosan.
balyanakannesi Fyzpyrz ben yaptırcam aslında bana kalsa da eşim hem kesin sonuç çıkmıyor hem de çocuğu oyuncak ederler diye istemiyor yani bana öyle diyor😐
Hatice1416 balyanakannesi Facebook kullanıyorsanız eger orada süt alerjili bağırsak tepkili bebekler diye bir grup var cok yardımcı oluyorlar isterseniz bir bakın cok fazla bu durumu yasayan insan var
balyanakannesi Hatice1416 evet takip ediyorum o grubu gerçekten ben de beğendim derdimiz ortak ve herkes birbirine yardımcı olamaya çalışıyor teşekkür ederim yine de fikriniz için😊
balyanakannesi dddy biz de şaşırdık bi daha o Dr da gitmicem zaten sonra vazgeçtik işte kendim diyet yapıyorum brifing haftadır şükür kaka kendini topladı bir ay daha yapıp acacam diyeti inşallah
Hatice1416 Sedanur aynen bende hiç uygulamadım çünkü yan dalı alerji olan bir doktor buldum nokta kanı ve mukusu önemseme katı diyet yapma ki bağırsaklar daha da hassaslaşmasın dedi sizin şikayetleriniz neydi
Sedanur Hatice1416 çok mantıklı söylemiş canım bizde sadece nokta kadar kan geldi bir defa bazen de mukuslu oluyor du onlar artık yok bide kilomuz düşük onla alakalimidir bilmem
Fyzpyrz balyanakannesi yani bana doktorum bu sonuca guvenebilirsin demisti.kandan bakiyolar zaten neden kesin sonuc vermesinki.ozaman kandan bakilan hicbir test kesin sonuc vermez.hem belki sute alerjisi yok neden diyet yapasinki