4234 40 günlük bebeğim var hem meme hem mama veriyorum . Bu durumda mama miktarı günlük kaç cc olmalı ?
Alpingo 4234 ben 5. Günden bu yana mama ve meme olarak gidiyorum ne kadar alcağına bebeğim karar veriyor bugün 32. Günü ve her seferinde 60 cc yapıyorum bazen hepsini içiyor bazen 40 bazen 30…yani onu bebeğiniz karar vercek birazda
YagmurZ 4234 biz de ayni sekilde gidiyoruz, kilo alimi guzel diye doktor bize birakti. Gunde 3 kez 60 cc, bikac kez de gerekirseb30 ya da 45 veriyoruz
melmel35 4234 bende süt mama gidiyorum bugün tam 40günlük, 2saatte bir 60cc 3saati bulursa 90cc içiyor. Ama kaç cc içtiğinden çok günde 5 6 kez margarin ağırlığında çişli bez alman yeterli dedi doktorum cc’ye takılma dedi.
4234 Alpingo anladım doktor 60 önerdi yetmezse 90 verebilirsin dedi ama 30 cc zar zor içiyor ne yapacağımı bilemiyorum 🤦🏻♀️
4234 YagmurZ bizimkinin kilo alımı aşırı düşük 1 ay 8 günlük sadece 100 gram almış bu yüzden doktor mamaya başlattı 3 gün önce doktora gittik
Alpingo 4234 youtube eds yöntemi ile emzirme yaz orada cok güzel anlatıyor ben o şekilde veriyoeum hem sizden çekiyor memeyi unutmuyor hem mama içiypr
Alpingo Dmrmry yok ben biberonla vermiyorum,hastanede eds yöntemini anlattılar hatta youtubede var o yöntemle yapıyorum