Tugba10-5 hmkn92 prosneo daha çok sezaryen doğum yapmış bebeklerin maması annenin vajina kanalından geçerken alamadığı vitaminlerin alınmasını sağlıyor ben sadece bir kutu vermiştim bebeğim içmedi için bıraktık conformil sonrası bir numarayla devam etmiştik
Gizemlina3410 hmkn92 5 aylığız 2 hftaya yakın aptamile başladim sütüm doyurmamaya başladi memnunum kabızlıkta yapmadi gunde 2 3 kere kakasını yapıyor
hmkn92 almilla yok hayır bu yenı çıkmış galıba doktorumuz bunu onerdı pramatüre den buna geçtikte genelds aptamil le alakalı burada hep kötü postlara denk geldim de merak ettim
hmkn92 Asafeymeninannesi bu prosyneo canım bagısıklılığı en iyi destekleyen mama dedi doktorumuz da merak ettim
Asafeymeninannesi hmkn92 Allah bağışlasın 😊🌸 Similac mamayıda tavsiye ederim, kof kilo yapmaz Bizimde kilo alımımız düşüktü diye doktorumuz evolviayı önerdi
hmkn92 Tugba10-5 anladım canım hiç bı bılgım yok mamalar ile alakalı teseekkur ederim, bıze uygun ozman sezeryan ve 25 gun erken doğdu en iyisi bu dıye önerıldı de genelde aptamil için kabızlık yapıyor yorumları denk geldi pek memnun kalan okumadım buradan
hmkn92 Asafeymeninannesi teşekkür ederim bır bakalım eğer sıkıntı yaşarsak dedıklerınızı dıkkate alırım :)
Tugba10-5 hmkn92 doğru canım aptamil kabızlık yapan bir mama biz kabızlıktan çok çektik ilaç kullanarak çözmüştük dediğiniz mamayı deneyin bebekler her mamayı sevmiyor maalesef ki biz çok denedik ama yine başa döndük :)
hmkn92 Tugba10-5 kabızlık dediğiniz yapöada zorluk mu dışkı da mı kuruluk vardı kzıımdaa yaparken zor yapıyor gibi ama kakası normal kıvvamlı
hmkn92 Gizemlina3410 bızımdee 1 ay ilk aptamıl pramatüre kullandık kakası normal katı değil ama yaparken zor yapıyor gibi kendını çok sıkıyor mamadan mı acaba dıye dusundum ama doktor kabızlık olsa dışkısının karı olacagını söyledi bılemedım de
Mora 40 günlükten beri normal 1 numara olandan kullanıyoruz bir sıkıntı olmadı bizde şuan 2 numara devam sütündeyiz