Mommyishome İki gündür 12den 5 e kadar uyumuyor. Banyo yaptırdım dün işe yaradı. Bugün o bile bana mısın demedi. Gaz çıkarmaya çalışıyorum yok gaz da çıkmıyor. Karnı tok, altı temiz. Stres oluyorum valla napsak olmadı gitti
SedaMeyra Mommyishome ten tene temas yapın ustleriniz çıplak olsun gogsunuze yatırın hafif muslin bi örtü örtün banyo masaj sonrasi bunu yapin bebeginiz sakinleşir.
IKRA_21 Mommyishome Allah yardımcınız olsun. Zor bir durum sabırlı olmaktan başka çareniz yok. Bebeğinize iyi gelecek bir gaz damlasıyla azda olsa gaz sancısını azaltabilirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun. Gaz masajı yapın ayaklarını sıcak tutun yemeklerinize kimyon atıp gazlı yiyecek ve içeceklerden uzak durun.
IKRA_21 Mommyishome sabah 7 den öğlen 3 e kadar uyumadığı gece 2 buçukta plates topunun üstünde zıplayarak uyuttuğum günleri bilirim. Geçti gitti çok şükür hiç geçmez sanıyordum darısı size ❤🤲🏻
Kirazyilmaz Mommyishome gece 5den9a kadar ayakta öğlen banyodan sonra uyudu 3dende 6-7 ye kadar ayakta. Karnı tok altı temiz emzikde tutmuyor gaz çıkaralım derken tekrar meme arıyor. Sürekli emzirme halindeyim ve memede de uyukluyor hemen 16 günlük henüzz