Fatmanuraliatilla 4 aylık oğlum var dün gece ilk defa gece 12′den sabah 6′ya kadar uyudu mama vermedim ben de çünkü yorgunluktan bende uyumuşum uyandırmalı mıydım.
Perissmom Fatmanuraliatilla hayır, kilo alımı iyiyse bi sorun yoksa gerek yok uyandırmaya. Sonra uyku eğitimi çok zor veriliyormuş
Sezen1454 Fatmanuraliatilla eğer kilosu ile ilgili bir düşüklük yoksa artik geceleri ne zaman isterse o zaman uyansin hic uyandirmayin boylelikle gece uykusu da duzene girmis olur. Benim oglum da 4 aylık kilosu iyi ben geceleri ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum genelde 5 saat uyuyor kesintisiz
oz_lem Fatmanuraliatilla genelde doktorlar uyandırmayın diyor açıkınca uyanır diyorlar tok yattı ise baya sorun yok ama az yedi ise doyurun sonra yatırın tekrar
BartuveArtun Fatmanuraliatilla keşke benim bebeğim de uyusa 4 aylık oldu hala gece 1-2 saate bir uyanıyor 🤷
oz_lem Fatmanuraliatilla sorun yok zaten öyle oluyor demek ki doymuş benim kızım hem muhallebi yer hem mama içer gene kalkar. Mesela sürekli değişiyor böyle devam ediyor ne zaman yal 2,3o zaman şükür diyeceğiz 🥰🥰🥰❤️
Fatmanuraliatilla BartuveArtun Bizim de ilk canım inşallah devamı gelir ama çok güzel kesintisiz uyumak baya özlemişim 3 yaşında oğlum var bide ikisi olunca uyku zorluyor
Mavi19 BartuveArtun benimde aynı mama veriyorum 2 saate bir uyanıyor sabah 6 yada 7 güne başlıyoruz akşam erken yatıyor şükür ama gece çok zor oluyor
BartuveArtun Mavi19 inşallah uzun uyumayı öğrenir bizim bebişler de canım gece tatlı uykudan kalkması gerçekten zor oluyor 😕