Hkgi Küçük bebek aynaya baktırılmaz mi ? Bu zamana kadar çok baktık dün böyle bişey duydum Aslı var mı
Buseasel Hkgi Ay Bugün kaynanamda aynı şeyi söyledi bana neymiş efendim aynaya bakan çocuk zayıflarmış büyümezmiş
Hkgi Vinividiviciii bencede ya ama karamsarlığa kapıldım acaba mi diyor insan içinden.bebeğimin dolabı aynalı şifonyer aynalı her yer ayna dolu bizde 🤷🏻♀️
Supermomiscoming Ya hurafelikten ziyade ben mesela sürekli neden aynaya boş boş bakıyım mantıklı mı? Bebekte anlamadığı için bakıyordur yani durduk yere karşısına geçirip dakikalarca kendini izlettirmek saçma bence
Hkgi Supermomiscoming tabiki mantıklı değil ama mesele şurdan çıktı bizde bebeğimin beşiği ayna karşısında benim yatırınca direk oraya bakıyor
Supermomiscoming Hkgi bu şekildeyse konu sorun değil hatta direkt ağlamaz dikkatini çeker iyi yani bence yeri
TB91 Hkgi ben özellikle baktırıyorum şuan 3 ay 24 günlük kendini gördüğünde gülüyor inceliyor elini kolunu gözlerini ağzını inceliyor. Bence gelişim açısından faydalı. Eski kafa hurafelere inanmadan önce doğrusunu sorgulayan annelere bayılıyorum.
02022020 Hkgi büyükler öyle diyorlar ama biz oynuyoruz aynada ve çok eğleniyoruz hatta bi gelişim sayfasındapkumustum ayna karsısında kulak göz tanımlamaları yapıp oynayın diyordu