kursadsrkndyg Oğlm 51 gunluk sutm 1 hftadr azaldı oncrki gbi şişmiyo göğüslerimönceden hep akardı sureklı üst degsirdim.. incir flnda yiyorum ama bu lactamil yada malt içeceklerden denemek istiyorum.. hamgısı iyidir deneyenler ??
Zeynepeymen kursadsrkndyg havuc yiyin sut damarlarını acıyor.ben kekini yapıp yiyorum ogün sütüm fazlasıyla oluyor deneyın.
Sibellaa kursadsrkndyg kesinlikle dereotu ve tahin aynı gün etkisini gösteriyor ve bol bol su için uyuyun
B007 kursadsrkndyg Canım benim de öyleydi hiçbir şekilde sütünü artıramadım her şeyi yedim incir havuç hurma .... en çok ne işe yaradı biliyo müsün bebeğimi emzirdikten sonra emzirdiğim göğsümü sağdım ne kadar çıkarsa artık ya da önce sağdım sonra bebeğime verdim Yani beynime bizim daha çok süte ihtiyacımız var sinyali verdim Tabii ki yedim içtim bunun yanında Ama en faydalısı inan bu oldu dene bir hafta💐
Sherlocki kursadsrkndyg uyku bol su tahin helvası süt yapıcı çaylar Ayrıca göğüslerinizin şişmesi süt olduğu anlamına gelmiyor hatta yumuşak göğüs bebeğin çok emdiğini gösterir Ama dinlenmek gerçekten çok arttırıyor
kursadsrkndyg B007 ya aslında bende öle yapmıstım sagdıgım sutüde ben dısarı cıkınca kayınvalıdeme biberonla verdırdım ama snra ıkı uc gun meme reddi yaşadım snrada sütüm cok cok aZaldı önceden göğüslerim yanardı şişerdi şimdi o kdar yumusakki hiç sertlesmıyo bile dolmuyo bebegım en fazla 5 dk emıyo o da tek göğüs
Mpelin Merhaba canım ben yeşil mercimek ve kuru erik hoşafı faydasını gördüm yeşil mercimek yedıgım de yarim saat içinde süt doluyor insallah sana da faydası olur