Mutluluk Aylinuraz oğlum 9 aylıkken aldım BİM’in bezini memnundum aslında ama alt değiştirmesi çok zor olduğu için şimdi külot beze geçtim Yenidoğanini bilmiyorum
Powermoms Aylinuraz suan 1 ayligi deneme amacli kullaniyorum. Nir alde ebeebk kullaniyordum. Bim bezi baba biraz kalin geldi.ama iyi tek sikinti islaklik gostergesi cok asagida beze bakmak icin cocugu kaldirip poposundan bakmak gerekiyor bubyuzden bazen uykusundan uyaniyir. Benim icin tek sikinti bun
Esdoel Aylinuraz iki çocuğuma da kullandım çok memnunum gerçi kızım bıraktı bezi 2 yaşına kadar kullandık oğlumda 6 aylık ona da kullanıyorum
Deletedmom14 2 paket molfix, 1 baby turco dan sonra bin bezine geçtim. Gayet memnunum ,bi ara sızdırma sorunu oldu ama numara büyütünce geçti oda. Yenidoğan çok ince ama zaten sık sık değişeceği için sorun olmaz
Cokmucokbilmisimne Aylinuraz kızım üç aylık gündüzleri doğduğundan bu yana BİM bezi kullanıyoruz ama gece uyurken sleepy kullanıyoruz bim bezi bazen çişi dışarı çıkartıyor ama genel olarak memnunum
Kerevizkafa Aylinuraz ben buay ilkez kullandım hiç beğenmedim ki o kadar bez denedim hepsinden genel olarak memnunum ama jenny wily bana göre berbat hatta paketi başkasına verdim a101 bezi alın yakınsa o daha iyi