Cemre20 Kızlar bebeğim 6 aylık oldu son 1 2 aydır oynarken gülerken birden 5 10 sn gözleri dalıyor seslenince ve ellerimizi falan siklatinca geçiyor yada kendiliğinden geçiyor bunun sebebi ne olabilir altından kötü bisey çıkarım ödüm kopuyor İnternete araştırma yapmak beni mahvediyor hemn en kötü şeyler çıkıyor insanın karşısına bunu yaşayan bilen varmı
Zeynept Cemre20 benim bebeğimdede oluyordu dalma hatta şimdide oluyor arada.onlarda bi insan sık sık dalarsa illa hastamı olması lazım ben bunu takarsam tüm gün ağlaya ağlaya gezerim 🤦🏻♀️
Tanemimm Cemre20 görümcemin 8 aylık oğluna durup dururken titreme geliyordu. Ellerini yumruk yapıp tek bi noktaya bakıp titrerdi. Yani sizin durumunuzdan bin kat kötüydü. Kendiliğinden geçti gitti :) kafanıza takmayın ama yine de takip edin. Geçicidir 🙏🏼
Swtlna Bizimki de dalıyor, ben de sizin gibi netten baktım baya kafama da taktım, doktoruna sordum takip edelim, nörolojiye gönderebilirim dedi :(
Birgul Benim bebegimde 6aylik daliyo sık sık sesleniyorum bazen bakmiyo bile.benimde icime kurt dustu simdi😕