rumeysa12-kara hamımlar 4 aylık bebeğim var sütüm yetersiz olduğu için aptamil mamaya başladım ama tadını pek sevmedi gbi tüketiyor ne yapmam lazım yemesi icin
Sedagenco rumeysa12-kara ben 3 tane mama değiştirdim bebeğim için içlerinde en kötüsü aptamil oldu bebeğim gazdan mahvoldu. Sonra similac geçtim onuda çok beğendim gaz vs yapmadı rahat uyuyordu ama her yerde bulamıyordum çok zorlanıyordum diye hipp organik combiotic geçtim ondanda çok memnunum hipp i tavsiye ederim. Her yerdede bulabiliyorum
rumeysa12-kara Esilanur doktor aptamili önerdiği için aldık bir tanıdık içine 1 tane şeker atmamı söyledi ama ne kadar doğru bilemedim
Esilanur rumeysa12-kara mamanın içinemi hayır sakın hiçbir doktor öyle demez canım yapma manyakmı ne şeker anne sütü bal vs şeyler katılmaz mamaya doktor der ama bakma sen aptamil gaz yapıyo aglar sürekli en iyisi sma bence
derus62 bende aptamili kullandim bebelac sma hepsinde midesini bulandiriyor ve kabız yapiyordu suan similac kullaniyoruz midesini bulandirmiyor gazıni rahat cikariyor rahatsızda etmiyor bebek magzalarinda bulabilirsiniz e bebek joker gibi