Eses20 Peri_ss biz daha bebeğim için kullanmaya başlamadık ama ben hamileyken kullanırken benim bile çok midemi bulandırırdı demir ilacı 🙁 biraz ağır geliyo insana, belki o yüzden oluyodur
Nur_emir Peri_ss Kan damlanızı değiştirmelisiniz oglumda vegaferon kusardı sağlık ocağına sordum vücudu kabul etmiyordur başka ilac kullanın demişlerdi microfer diye bir damla aldım onu kullanıyorum
Dadam Peri_ss biz kilosuna göre veriyoruz ama Dr mu dedi 4 damla diye. Değiştirin isterseniz ocean falan iyi. Diyorlardı ya da bestiron
Peri_ss Eses20 ay ciddenmiya ben de bi bakayim tadina kiyamam ya yavruma agir geliyo demekki napicam ki ya diger damlalarda ayni etkiyi gosterirmi acaba
Giraysmom20 Peri_ss aynen emzirdikten sonra verince kusabiliyor bana ebemiz aç olduğundan emin ol verdikten sonrada bir saat bekle dedi
Peri_ss Giraysmom20 teşekkür ederim canım bide öyle yapiyim eminim kusmaz demekki midesi dolu olunca kusuyomus .
Giraysmom20 Peri_ss benim oğlumda bebek reflüsü var o yüzden dört aylık olana kadar her emmeden sonra kusuyordu yeni yeni azaldı ona rağmen dikkat ediyorum hala
Peri_ss Dadam hmm yok ya oyle bişey demediler hiç ben sorayim bi .kilosuna göre az bu damla eger dedgin gibiyse
Seda_123 Peri_ss Bende ferrum kullanıyorum kızıma ama bizde hiç öyle bişey olmadı 7 aylık 8 buçuk kilo 8 damla veriyorum yemek sanıyor 😂Belki ağır geliyor olabilir çünkü her bebeğe her kan damlası iyi gelmiyor
Peri_ss Seda_123 ya ben tok karnina veriyorum sen nasil veriyosun bide benim oglum 6 buçuk kilo 4 damla kullaniyoruz 😯
Seda_123 Peri_ss Ben emzirdikten 1 saat sonra veriyorum tokken kusabiliyor çünkü doktorumuz öyle demişti kilosuna göre değişiyor damlası 8 buçuk kilo 8 damla veriyorum sizinki 6 buçuk kiloymuş 6 damla vereceksiniz 7 kiloysa 7 damla