Zhdsngz Kızlar 7.5 aylık oğlum 2 haftalıktı sunnet ettirdik şimdi grip başka bir hastaneye gitmek zorunda kaldık doktorumuz yoktu kontrol esnasında pipisinin yapışık kaldığını farketti doktor hemen geri çekip deriyi kesip pipisini çıkardı ilk bebeğim ben anlayamadım sizler de dikkatli olun kontrol edin derim şimdi zaten hasta acısına acı kattık oğlumun yeniden sunnet olmuş gibi
Aesma Zhdsngz merhaba yapışıklığı açtıktan sonrada yeni sünnet olmuş gibi şişlik ve kızarıklık oldumu sizdede? Bizimde dün açıldı yapışıklıklar çok şişti pipisi😔
Kabarik Zhdsngz bende sunnet ettireli 3 gun oldu nasi yapismis yaa benimde ilk cocugum nasil anlarim onu ne yapmam gerek? Korktum simdi
Defnesuram Zhdsngz benim oğlum 7 yaşında sünnet oldu ve şuan 8 yaşında 1 yıldır pipi ucu içerde ve doktor normal diyor ucu hala çıkmadı herbanyoda geri çekin diyor ama çocuk dokundurmuyor sizinde öyle birşeymi acaba
Zhdsngz [bilinmeyen] tekrar kesmedi ama yapışan etleri ayırdi tabi tekrar gideceğiz tabi kontrole sabah akşam yıkayıp madecassol sürüyoruz Suan
arasmom Ben 2.5 aylıkken sünnet ettirdim oğlumu hiç öyle bi problem yaşamadım çünkü sünnet olduğu iyileştiği zamandan itibaren her bezini açtığında geri çekiyorum derisini ve arada bir yağ sürmemizi söylemişti doktoru bide yağ uyguluyorum aklıma geldikçe
Zhdsngz Aesma sunnetten daha zordu açıldıktan sonrası 10 gün falan zorlamıştı bizi ama oyele çok sisiklik yoktu
Zhdsngz Defnesuram oğlunuz buyuk olduhundan durum farkl olabilir bizim zaten fındık kadar geri çekecek birsey yok kenarlardan yapışmıştı öyle epey içerde gibi değildi yanı