Zulemes Merhaba kızlaar Kızım 7+1 haftalık bir haftadır durmadan çığlık atıyor,her şeye çığlık atarak tepki veriyor. Yaşadınız mı bu durumu? Kendiliğinden geçiyor mu yoksa bir önlem almalı mıyım?
Wolverine Zulemes oğlum 6 ayın içinde hep çığlık atiyor. Sesini farkettikce şiddetini arttırıyorlar. Bu bir dönem kendiliğinden geçecek galiba. Önlem nasıl alınır zaten onu da bilmiyorum 😏
Prensinannesii06 Zulemes şuan o çığlık atınca sesini farkediyor ondan hoşuna gidip daha çok çığlık atıyor benim oğlumda öyleydi doktora sordum bir süre yapar sonra başka sesler böyle böyle kendini tanıyor annesi korkma demişti şimdi de çığlık değil aaaa diye bağırıyor ama boğazı acıyana kadar resmen ben yapma diye uyarınca daha çok yapıyor doktor siz üstüne gidince daha çok yapar dediği için elim kolum bağlı aaaa diye bağırmayı bırakmasını bekliyorum ama sonrasında ne gelecek meraktayım 😂
Zulemes Wolverine ya bide bi sinirli oldu, istediği şeyler olmadığında kendini sıkıyor. Sizde de var mı bu durum? 🥺
Wolverine Zulemes evet var ben hatta eşime bu biraz büyüsün bizi döver diyorum 😂😂😂 aglama numarası da yapıyor yemezler.
Zulemes Wolverine ay kusura bakma ama sevindim duyduğuma 😂 çocuk yetiştiren yakın çevremde kimsede böyle sinirlilik hali görmemiştim annelerine soruyorum yaşamamışlar. Eyvah dedim kızım babasına çekti 😂 oluyormuş demek ki babasına çektiği için değilmiş.😂😂
Wolverine Zulemes aaa yok benim aynı ay bir kaç gün arayla doğum yaptığım arkadaşlarımın bebisleri de böyle 😂😂 mızmız sinirlilik numaradan ağlama bu aylarda çok normal 🎈
Bsrapolat092 Bnm oglum 5 aylık şimdiden başlamış bagırmalar kendini sıkmalar kızarıo suratı kendini sıkmaktam wazgeçmio yinede
Zulemes Prensinannesii06 ordan sonra anneee baba demeye başlr muhtemelen 😂 benim kızım baba demeye başladı. Rastgele söylüyor sandık ama bayağı babasına bakarak ba ba diyor 😬
Prensinannesii06 Zulemes baba anne dede gel hadi bunları söylüyoruz kızınca an neeee diye bağırıyor ya da aaa diye bilinçli diyordur benim oğlum da 7 8 aylıktı ilk dede dedi 😀 babamı ya da kayınpederi mi arayınca heycanlanıp dede dede diyordu ben gün içinde de söylediği içim ilk bilinçli olarak düşünmedim sizin gibi ama onları görünce de dediğinde anladık çok güzel ya her gün bir şey yapıyorlar öğreniyorlar rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza 🙂
Zulemes cypriot sendromları düşündükçe atak haftalarına geçer bu günler diyorum sürekli ama malum insan sadece yaşadığı anı düşünüyor.😂😂 yaş büyüdükçe derdi de büyüyor di mi yaa?
cypriot Zulemes baya baya büyüyor gerçekten. benim oğlum da çok sorunlu bir bebekti, o zamanları bile arıyorum şu an öyle düşünün 😃