Havvaseycan Merhabalar ikiz anneleri sizlerden beşik hakkında bilgi almak istiyorum ikizlerim olcak Allah izin verirse sepet beşik mi almalıyım iki tane yoksa bir tane park beşik mi yada ne tavsiye edersiniz bilgilendirirseniz çok sevinirim
pinkyy Havvaseycan 2 tane büyük boy 70*120park yatak aldım,ilk 6ay yan yana yatırdım,şimdi 18aylıklar herkes yatağinda yatio..
ikizerkekannesi Havvaseycan doğumdan beri ayrı yattılar birbirlerini zaten seslerinden uyandırıyorlar birde aynı yatakta daha çok uyandırırlar diye düşünmüştüm ben
Nurtalib Havvaseycan seper besik aldim ikisne ayri ayri yatagimin yanina koydum ikisinide ayni anda sallayabiliyorum bu yönden iyi ama sallanmada sikinti oldu zamanla zor sallanıyor ses çıkarıyor yani ama daha kalitelisi varsa bilemem
Nurtalib Havvaseycan yan yans ilk zamanlar neyse de ilerde sıkıntı olur dönüyorlar agliyirlar⁷falan gece gece ikiside uyanir strese girersiniz
Zehra_Ens Heyber ahşap beşik aldım çok pişmanım. Her döndüklerinde takır tukur sesine uyanıyolar. İlk fırsatta montessori yatak alcam 2 3 yıl kullanırım derken 1 yıl zor kullandık. Şimdiki aklım olsa park yatak alırdım