yemekseverdiyetsevmez Kızlar bebeğimin ateşi var gibi geliyor şimdi ölçtüm 35.9 çıktı mesela en yüksekte dün 36.5 çıkmıştı ama kafası sıcacık sizinkiler nasıl koltuk altı ile ölçüyorum
FtmYigitim yemekseverdiyetsevmez aynisi oldu sabah esim uyandirdi cocugun atesi var heralde bi bak diye evet kafasi atesli geliyordu koltuk alti ile ölçtüm 36.7 çıktı suan iyi ama diş çıkarıyor belki ondan olabilir
Esilanur yemekseverdiyetsevmez olur canım benim bebbegim de öyle kafaıs vucudu sıcak eli ayagı buz gibi
cagdasmom yemekseverdiyetsevmez benim bebegimi de annem veya ablam ne zaman eline alsa bu cocuk yaniyo diyolar ama olcuyoruz en çok 37.2 gordum bu zamana kadar. Ben zaten sıcak da olmasından kaynaklı surekli elimi islatarak basini ıslatıp yüzünü yıkıyorum biraz düşüyor bas ısısı isterseniz sizde bu şekilde yapabilirsiniz cok saçlı değilse. Biz kele yakınız kolay oluyor 😀 saçıyla saci ıslatıp durup ıslak saçla bekletmek problem yaratabilir
yemekseverdiyetsevmez Mirac_21032019 kafası vücuduna göre faha sıcak bebeklerde olur mu ki böyle canım bilgin var mı
mamAras Emzirmeden hemen sonra ve emzirirken sıcak oluyor vücut ısısı benimkide yanıyo diye doktora gidicektim bi ölçtüm 37 çıktı ateşi
yemekseverdiyetsevmez mamAras vücut ısısı çok normal hatta 36.5 bile normal ama kafası bana sıcak geliyor acaba yapısı öyle olabilir mi ki baktım mesela 35.9 çıktı kafası sıcakken
FtmYigitim yemekseverdiyetsevmez size daha erken bizimki 6 ay 7 günlük 2 tane çıkardı simdi yine çıkarıyor
mamAras yemekseverdiyetsevmez normal canım benimkide kafadan sıcak vücudu normal ateşe enseden bak dudağınla
cydcvk yemekseverdiyetsevmez benimkide öyle. Emzirirken kolum ateş gibi oluyor çocugun kafa sıcaklığından. Hemen bakıyorum koltuk altından 36 çıkıyor
baybyumusak yemekseverdiyetsevmez benimki 36.5 37 bile çıkıyor bazen. Kafası yanıyor resmen çok kalın giydirmiyorum ama yine de aynı. Erkek bebek öyle olur diyor annemde sizin ki de mi erkek
FtmYigitim Muhammedyusuf yok 5 ay 20 günlük falan o sıralarda çıktı ilk ikisi simdi yine çıkacak sanırım şişmiş damakları
Alpgmz yemekseverdiyetsevmez evet biz de aynidurumdayiz demek butun bebeklerin ayni .doktor cok terledigi icin su kaybediyor ya daha fazla emzir yada su ver dedi.3ay 10 gunluguz vermek istemedim
Ssedaa yemekseverdiyetsevmez canım normalmiş o bebde kaö doktora sordum başı çok sıcak diye korkulacak durum değilmiş bebeklerin başı sıcak olurmuş
TalentedMom yemekseverdiyetsevmez benimki de hep öyle ya ateşi var sanıp ölçüyorum ama normal çıkıyor