Edauu Ah bu gazzzzzz Gün icinde de gazı oluyo ama sabaha karsı sizinde deli gibi kıvranıyor mu hep sabah oluyor uyuyamıyo bi cözümü üz varmı 😧
NicoRobin Edauu hahahah bebeğim kucağımda gaz çıkarmaya çalışırken bunu okumam peki 😄 biz de şuan aynıyız genelde sabaha karşı sıkıştırıyor 🤷🏻♀️
Caglaed Edauu 36 günlük Bebeğim bizde aynıyız sabah doğru artıyor kıvranıyor kızarıyor çıkaramayınca ağlıyor doktorun verdiği damlalar da ise yaramadı kullanmıyoruz o yüzden
masalsii Edauu evet saat 5 de uyandık suan kaka yaptı ama rahatlayamadı sallıyorum bakalım uyucakmı 🙄
Cokmucokbilmisimne Edauu Demek ki hepsinde sabaha karşı bir kıpırdama oluyor bizde de aynı sorun var maalesef 😞
minik_koalam HAN ben günde 3 bardak içiyorum ama bebeğe vermiyorum versem mi acaba gaz damlası da veriyorum gerçi oda işe yaramıyor pek
Edauu NicoRobin valla üzülüyorum ya uyuyo aslında ama kıvrım kıvrım kıvranıyor 3 aylık oldu daha kötü oluyo ne zqmqn gecicek se
NicoRobin Edauu evet oğlum da 3 aylık çıkardı guya ama yatırdım hala kımıl kımıl dalamıyor bi türlü ve yaklaşık 1 aydır iyice arttı 🤦🏻♀️
hmkn92 Canım gaz derdımız coktu bızıkde doktorumuz damla yazdı 2 gundur sab smilex dıye damla kullanıyorum ben baya işe yaradı
CansuveCan Rezene bende tüketiyorum bol bol osuruyor ama kıvranıyor yine şuan da öyle ne yapacağımı bilemedim.
Nilgun__ Edauu rezene caymi ne? Detayli anlatirmisiniz bana lutfen.. bebegim 18 gunluk cok kotu sancisi oluyo yardim edin lutfen😥