Kh201590 Kızlar 12 aylık bir kızım var saat sabah 4den 5 den önce uyumuyor halı ile de sabah geç kalkıyor byle olipda bı çare bulan varmı bı ara çok güzeldi uyku düzeni ama şimdi byle oldu birden bire uzerinede gitmek istemiyorum ne ypacam ya☹️
Sum87 Kh201590 gündüz uykuları nasıl ? 4-5 te yatınca sabah erken uyandırın o gün diretin az uyutun öyle olunca gece erken uyur 1 gün zorlar ama düzene girer genelde ben düzen bozulunca yapıyorum
GkhanKbr Kh201590 Yani 0-6 olsa yorum yapabilirdim ama biz henüz o aşamaya gelmedik. Allah kolaylık versin canım yazıyım da üstte kalsın.
GkhanKbr Kh201590 Umarım geçici bir şeydir. Yaş atlayacağı için atak falan olabilir. Düzelir inşallah annesi
Kh201590 Sum87 çok.sagol.cnm bugün yedi buçukta kndi uyandı dokuzu on gece uyudu şimdi nasıl yapıyım siz nasol yapiyosunuz bı anlatirmisiniz
Sevim07 bizbde 15 aylığız sabah karşı yatması biraz ağır . Nasil kaldırıyor?? Öncelikle rutin yapın.. iki uyku veya tek uyku varsa uyku aralığı cok onemli.. sonrasinda dediğim.gibi rutinler..