Cnprtk Güzel anneler bebeğinixin bıngıldağı ne zaman kapandı ? Biz dün kontrole gittk 9. Ay bitti bıngıldak kapanmış normal dedi ? Sizler ?
23201060 Cnprtk bizimde dogdugunda çok küçüktü üst bingildagi. gozlemliycez dedi dr. Çabuk kapanmasi gelişimi engellermis çok korkmuştum şükür şuan 9 aylık küçüklüyo git gide
Hohomoromu Cnprtk bıngıldak bazı bebeklerde erken kapanabılıyor böyle durumlarda bebegın kafa gelışimi takıp edılıyor gelısımde sorun yoksa erken kapanmasnda da sorun yok doktor ya da hemşire kontrl ettıgnde herhangi bir sey demedıyse gelısımı normal demekki sorun yok canım
Deletedmom348 Cnprtk canım en erken 2 ay en geç 2 yaş. Normal aralıkta kapanmış. Ve baş çevresi gelişimiyle de uyumluysa hiç sorun yok
CSTOPRAK Bnm oğlumunda bıngıldagı cok küçüktü suan 7 aylık hala aynı sert doktorada götürdüm prof. Normal önemli olan baş çevresinin ayı ile uyumlu olması dedi suan 7 aylık 39cm doğdu şimdi 45.5 bnmde takip ediyorum insan korkuo baş olunca konu
Cnprtk Asel_Naz ölçtü baş çevresi normal dedi bıngındal kapanması normalmi dedim normal dedi bişi diyemedim