seydaac Twinkle evet kızım da hayvanlar eşyalar meyveler sebzeler bayağı bir açıldı konuşması özellikle şu son 2 ayda. O yerleştirmeli oyuncağı biz meyveler için almıştık ama sıkıldı artık. Oyun oynama süresi ne kadar oluyor peki oğlunuzun? Kızım daha yeni yeni 15-20 dk bir oyuncak yada aktivite ile uğraşır oldu. Öncesinde 10 dakika bile sürmedi.
Twinkle seydaac ya inanın o bizde de aynı ne yazık ki. Hamur oynamayı seviyo biraz oyalanıyo, dediğiniz gibi değişik puzzle aldık onlarla oynuyo biraz o kadar onun dışında yaramazlık peşinde😁🤷♀️
Reyyan34 Twinkle ne zmn konuşmaya başladı oğlunuz benimki daha kelime bile söylemiyor çok takılıyor kafama 🤔 22aylığız napmam lazım acaba konuşması için
Twinkle Reyyan34 takmayın kafanıza inanın her çocuk kendine özel, bizimki biraz erken konustu. Etrafımızda sizle aynı aylarda olanlarda konusmuyo. 2 bucuk yasına kadar normalmiş, sonrasında devam ederse doktora başvurursnz🌸
FunnyMummy Reyyan34 sevgili bebek firmasininda cok eğitici setleri var ben onu kullaniyorum doğduğundan beri karton olmasi ve kalin olmasi da daha iyi bizim icin
CMAE Benüm oğlum 1.5yaşında ben de aldım sevdik tabi dikkat süresi kısa olduğu için 3-5 sayfa sonra harekete geçiyor ama ben çok sevdim
1mom1baby Reyyan34 10 aylıkken başladı ilk o zaman iki cümle kurmuştu memem nerde dede gel ama dediğim gibi iste aktif konuşması yok o zamanlar böyle cümle kurunca erken konuşur sanmıştım ama öyle olmadı şimdi 3 yaşında anca konuşur gibime geliyor