HilalAnl Kızlarr 2,5ay oldu dogum yapalı 10kg gitti ama göbeğin duruyor yani hamile kalmadan önce ki halime göre cok kilolu görunuyorum nasıl beslenıcemi bilmiyorum devamlı açlık ve tatlı yeme isteğim var
kranKolataKodaba HilalAnl 3 ay oldu canım Doğum yapalı diyet sporda yapıyorum ama gitmiyor bi türlü acaba henüz regli olamamakla ilgisi olabilir mi
Derya28 HilalAnl emzirdiğimiz için sürekli bişeyler yeme isteği oluyo benim de göbeğim duruyo doğum kilolarım gitti 2 ay oldu doğum yapalı ama bu göbek nası gidicek bilmiyorum
Bts HilalAnl bende 2 bucuk aylk oldm aürekli emziriyrm dkkt edyrm su içyrm o kadarda terlıyrm gram gtmıyo delircrm bendr anlamdm 😭
ilaydanurhvt HilalAnl aynen canım 68,5 la hamile kaldım 77 ile doğuma girdim. 14 gün önce doğum yaptım 66 kiloyum şimdi ilk halimden de az ama aynada tombul bişey görünüyorum. Önümde de ayva göbek kaldı ne yapacam bilmiyorum 🤷♀️
Mine Korse takın kızlar ancak o şekilde gidiyo ben denedim Baya etkili benimde tüm kilo gitti ama göbek vardı Doğumdan 4 gün sonda kademe kademe penye kumaştan korse kullandım şimdi baya sıkı beden kullanıyorum ve baya azaldı düz olmasına az kaldı sizde kesinlikle gün içinde hep takın gece cıkarın
Ecmafcgrr HilalAnl bende doğum yapalı 2.5 ay oldu eski kiloma 2 kilo kaldı ama göbeğim gitmiyor bacaklarım kalınlaşmış hiçbir kıyafet olmuyor geçen bi postta karışım yazmışlar herkes haftada 1 kilo falan vermiş onu yapacağım 👍🏻
Barkinalpinannesi HilalAnl canım ben 19 gün oldu doğum yapalı kilo olarakta görünüş olarak ta eski Halime döndüm sezeryan olduğum halde doktoruma sordum korse kullanabilirmiyim diye dikişine gelmediği sürece kullan daha çabuk toparlar içerdeki yaraların dedi 19 gündür korseyi sürekli takıyorum yatarken bile eski Halime döndüm çok şükür göbeğimde kalmadı ☺️