Dlk_kk Ah! işte en sevdiğim post🥰📚 Kendimde çok severim ve sıkça okurum,bebeğime de şimdiden başladım,zaten Anaok. Öğrt olduğum için ileride bebeğime okuyorum diye 7 yaşa kadar kitapligini hazırlamıştım. öncelikli bebeklere göre ilk tabi hişırtili kitaplardan 1 tane dahi olsa edinmeniz ve eline vermeniz, 0 yaş için calimea sanırım yanlis yazmadiysam orada yırtılmaz,yenilebilir tarzı yıkanabilen kitap satılıyor harika gerçekten ver eline hiç bisey olmaz 35 TL fiyatı ondan da almayı düşünüyorum, haricinde sesli kitaplar var Elif ve Efe serisi güzel onlardan alabilirsiniz,dikkatini çekecektir.Hareketli kitaplar muhakkak alın derim, (Hareketli gün serisi çok güzel) 3 boyutlu kitaplar 3 yaş ve üstü için ideal, mesela ben Bime gelen kitaplarin içeriklerine baktım her açıdan uygun,alabilirsinjz hemde ucuz,şokda aynı şekilde, 0-3 yaş için kitap seçerken yazı az,renk canlı ve net olmalı,3 yaş üstü için uzun yazılı olanları tercih etmelisiniz. ALMAyacağiniz kitaplar ise ( pamuk pr, ve 7 cüceler,Hansel ve Gratel, pinokyo, bu tar kitaplar : çünkü; Pedegojik açıdan uygun değil bu kitaplar ) Genel olarak bunlar önerilerim size,kitap fotoğrafları ile sayfamda paylaşacaktim bende, isterseniz siz de bakabilirsiniz,uzun bir liste paylaşıcam çünkü,