Dilan20 Bebeğim 5 aylık ve yaklaşık doğduğundan beri yanaklarında yaralar var. Denemedigimiz ilaç kalmadi cok kaşınıyor ve dökülüyor ayni sorunu yaşayan ve çözüm bulan varmı 😔
Narmanfatma Dilan20 merhaba geçmiş olsunbenim oğlumda 6aylik bizimde yanaklarda sanki ergenliğe girecek gibi sivilceler var böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba
RasayiAA Dilan20 alerji şurubu ve linola krem çözüm oldu oh be dünyalar varmış dedim 8 ay çektim Bn alerjiyi. Allah yardımcımız olsn zor yani
Drindniz Genellikle atopik cilt sebebi alerjiden kaynaklı alerjiye neden olan şey neyse o bulunmalı bize mustelanın ürünleri iyi geldi hala gümde 3 kez nemlendirici ve sık duş deniz suyu çok iyi geliyor
Dilan20 Tanemimm insallah canim bioderma atoderm önerdi doktor ona başladık simdi de fayda görmezsen hemen TEM’in edeceğim
Dilan20 Elifkadir İnsallah deneyeceğim canim cok sağol cok illet birsey bebeğim kaşımaktan uyuyamıyor bile
Ogullarinaasikanne Narmanfatma bizim öyleydi cok kez cildiye ye gittik verdiği kremler hiç fayda vermedi. biraz nemli hava iyi geldi gibi Samsun’a tasındık 1 yıldır daha iyi kuru hava daha etkiliyor cildini
Dilan20 Narmanfatma bizimde oyle basladi Zaten emzirirken göğsüm değerdi yanağına ondan olur derdi herkes sıcaktan olur derlerdi ama git gide dahada çoğaldı pul pul dökülmeye başladı kuru toprak gibi oldu yanı cok zor 😔
Fatma8988 Dilan20 bende doktor verdi kullanıyorum biodermayı 5 gündür. Sabah aksam banyodan somra sürüyorum cogu gecti
Dilan20 RasayiAA şurup kullanmadık ama linola kullandık hala da ara ara kullanıyoruz ama degistirdiler biodermaya geçtik insallah bizde kurtuluruz
tugbaninpenceresi @Dilan20 biz de yüzde değil ama vücutta vardı mustela stelatopia serisinin şampuan ve nemlendiricisini aldık çok çok iyi geldi hiçbirşey kalmadı
Dilan20 tugbaninpenceresi Ben sadece şampuanını kullanıyorum ama nemlendiricisini de denicem insallah