Alyaaas Yeminle bazı postlari şok olarak okuyorum o kadar ufak tefek şeyleri sorup acil bilmen ne yazıyorlar .. Google var yani yazınca her bı halt çıkıyor yahu…
Deletedmom896 Alyaaas 😂 birazdan diyecekler ki bıktım şu sitemkar postlardan okuma geç diyenler gelecek bak gör😀
Waffle Alyaaas Girmeyiniz. Giriyorsaniz da o posta cevap vermek zorunda degilsiniz ki. Size gore acil olmayabilir ama baskasina gorw acil ve onemlidir belki. Biraz empati…
Alyaaas MiracAlpinveUmutunAnnesi lütfen gelsinler 😂😂 ama bu kadarda cahillik olmaz çocuğumun bana gülerek osuruyo normalmi diye post açan var yaa
Mom104 MiracAlpinveUmutunAnnesi Lolita ne diyorduuu Haydiiii tüm polis eşleri bayrak emocisi koysun koymayan yapraktır koçum benim 😂😂😂
Waffle Alyaaas oyle ama burda dirwkt o durumu yasamis bir anne den fikir almak bence daha mantikli diye dusunuyor olabilirler
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mom104 hoppaa oturmaya mı geldiiikkk😂 Daha var dur pislik dedilerdi bana onu savunmadım diye sonra kuş olup uçtu kendisi 😂
Heide Alyaaas gerksiz gerekli orayı bilmem ama her bi halti google dan öğrenmek işi de mantıklı değil canım. Hiç birşey asla yaşanmışlıklar kadar tecrübe veremez sizde her bi halti google dan bakmayın tavsiye 🤗