Deletedmom379 Kızlar Bebelac Gold u sma nin kutusuna doksem olur mu acaba. Bebelac poşette olunca sanki problem olacakmış gibime geliyor. Sma kutusunu steril etsem nasıl olur ki ağzı falan kapakli olunca daha iyi gibi
Hazal89 Deletedmom379 bende başka mama Kutusu kullanıyorum yıkayıp iyice kurumasını bekleyip koydum icine arada bir yıkıyorum
Deletedmom379 Naz_N sma kutu içinde. Bebelac poşette canim sığar çok rahat bı şekilde ama sorun olur mu bilemedim
Deletedmom379 IkraAsel aa iyi bari ya poşetinde kalırsa hava alacak gibi duruyor sma kutusunu da atmamistim yeni bitti Bebelac a geçince poşette olması rahatsız etti 🤔😂
Naz_N Deletedmom379 sanmam, biz de başta aptamili kutu alıp 1-2 kez de kartonda almıştık. İçindeki paketi kutuya koyuyordum direk🐣
Deletedmom379 Cicismoms mamayı bozar mı diye düşündüm ama sevindim valla daha rahat olur çok teşekkür ederim 💃
IkraAsel Deletedmom379 poşette kullanmak hem hava konusunda hemde kullanım açısından iyş olmaz bence zaten
Prensannesi17 Deletedmom379 merk ettmdr sma yı neden değişip bebelac gectinz benee ikisi arasında kararsızım hangisini alsam de kilo alımı az ya
Cicismoms Deletedmom379 yok ya niye bozulsun ben çok aradım mama kavanozun bilen arkadaşlar yazsinlar varsa ama böyle bir çare buldum simdilik
Cokmucokbilmisimne Deletedmom379 bende ilk başlarda kapaklı aptamil kutusunu kullanıyordum kutunun üstünde bir daha kullanmayınız yazıyordu içime kurt düştü kullanmak istemeyince bir milyondu tarzı bir yerden büyük kapaklı hava almayan silikon kapaklı kavanozlardan aldım mamasını ona koyuyorum şimdi kafam rahat 😁
IkraAsel Cokmucokbilmisimne aptamilin kutusu kağıt bildiğin o yüzden bence tek kullanımlık sma öylr değil kutusu sağlam bnce
Balkzm_0604 Deletedmom379 olur canım bende bebelac alıp aptamil kutusuna koyuyorum azı kapaklı felan daha iyi oluyor
Deletedmom379 Prensannesi17 ben 2.5 aydır sma kullanıyorum kilo alımı çok gyzel hatta ayına göre fazla kilosu. Ama son 1 aydır aşırı derece de kabızlık yaptı fitille yapıyordu artık kakayi. Üstelik ben mama yi çok vermediğim halde. O yüzden Bebelacgold basladim 1 haftadır kakası düzene girdi. Önceden bir haftayi geçiyordu kaka yapması şimdi her gün yapıyor. Sma bana göre mükemmel kilo aldırıyor fakat hazmı çok zor bı mama