Mervemia Anneler çocuğum bir aylık makatında çatlak var doktor krem verdi sürüyorum ama sürekli yine ağlıyor ekstra yapabileceğin bir şey var mı önereceğiniz başına gelen var mı :(((
Hohomoromu Mervemia biz de de vardı bıbara krem dısında herhangı bır sey denemedım maalesf ına cabucak gecer
Sinif177 Mervemia bizim de vardır doktor ılık suda oturt dedi ama biz 6 aylıktık. Siz de küvetinin içinde biraz yatar pozisyonda tutabilirsiniz. Her gün yapmamızı söyledi. Bir de krem verdi.
Defnosumveben Mervemia merhaba bizde de vardı öncellikle kabız olmaması lazım probiyotik kullanın derim ayrıca hergün 3 defa ılık suda 10 dk durması lazım ancak hazırladığınız suya baticon damlatın kremleri de sürün mutlaka
Mervemia Tubasubasi anestol fito madecassol verdi canım kullanıyorum iki gün oldu daha ama inanılmaz ağlıyor çok canı yanıyor o ağladıkça içimden bir şey kopuyor allahım kimseye yaşatmasın
Mervemia Hohomoromu bize anestol fito ve madecasol verdi iki gün oldu kullanıyorum inşallah hafifler çok canı yanıyor Gibi baya ağlıyor
Tubasubasi Mervemia anestol aslında uyuşturucu etkiye sahip bi krem.ama belirli uyuşturma oranları var.bizimki en düşük olanıydı.bende kızıma kullanmıştım.biraz ağlamasına sebep oluyordu ama sonra rahatlıyordu.İnş.en kısa zamanda iyileşir.🥺çok geçmiş olsun.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mervemia Sinif177 kimisi ılık suyu önermiyor kimisi öneriyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım kremleri sürüyorum bakalım Ne zamana etkisini gösterir
Mervemia Tubasubasi sürdükten sonra epey ağladı evet ne zaman sonra etkisini gösterdi acaba uyuşturma olarak diyorum çünkü sürdükten sonra baya ağladı inşallah allah razı olsun
Mervemia Defnosumveben kabız değil aslımda günde 4 5 kez çıkarıyor kakasını bazen az bazen fazla zaten ishal şeklinde diyorum ya kimisi ılık suyu öneriyor kimisi asla diyor bende kremlerden başka bir şey yapamıyorum :/
Sinif177 Mervemia biz 8 aylık olmak üzereyiz. Doktora tekrar gitmedim ama bizim şikayetimiz yoktu aslında. 3. Noktada küçük bir yırtık var dedi. Arada sürüyorum kremlerini. Sizde makat darlığı da olabilir mi? Gaitasını yaparken zorlanıyor demişsiniz. Belki makatı dardır.
Mervemia Sinif177 ya canım aslında kakasını ishal şeklinde yapıyor ıkınırken sadece ağlıyor ama ıkınırken kaka yapmıyor köpük köpük saydam su çıkarıyor bende gazını alttan yapamadığını düşünüyorum bilemiyorum makat darlığı da mı olabilir öyleyse ona Ne yapılır
Mervemia Sinif177 bakarım canım da bu çocuğa olalı bir hafta oluyor ondan önce böyle bir şeyi yoktu anlamış değilim kafayı yiyeceğim mama vermiştim iki gündür ona belki o yaramamıştır diye düşünüyorum mama vermek zorunda kalmıştım sütüm gelmediği için belki o yaramadı olabilir mi