Ozgeackgz-0 Neslihanysldl alerji testi yaptırın deriden mutlaka ve kullandığnız deterjan parfüm vs bile yapar ya da kıyafetleri
limonlukarpuzzz Neslihanysldl şehir olarak neredesiniz acaba ? Normal cocuk doktorlarinin yönlendirdiği alerji testlerinde her detaya bakilmiyor bilginiz olsun. Çok geçmiş olsun.
Neslihanysldl limonlukarpuzzz boludayız,burada özel kliniklerde yapılıyor ama ücretleri biraz yüksek.Araştrma hastanesinden kaldırmışlar,bir yakınımda izmite kadar gitmiş.
limonlukarpuzzz Neslihanysldl yillarca hastane hastane gezdim neye alerjim oldugunu bulamadilar en son bi akrabamiz istanbulda fatih karagöz diye bir doktoru önermisti çok şükür iyiki karşilaşmişim butun alerjilerim siralandi tedavi oldum normal hayatima döbdüm aklinizda bulunsun 🙏
Goki Kıyafetlerini farklı bir deterjanla veya yumuşatıcıyla yıkanıdınız mı? Fotoğraflarda pek besin alerjisi gibi durmuyor.
Pudrabeyazim Dışarıdan birsey den olmus gibi .degisik şampuan bez deterjan islak.mendil parfüm birseye temas halinde de olmus olabilir
EsrAsmin Neslihanysldl Çok çok geçmiş olsun.. Hava değişiminde de böyle olabiliyor.. Benim kardeşim köye gittiğimizde böyle olmuştu.. hava değişikliği demişti doktor.. Ama kaşı kaşı su topladı ve izler hâlâ duruyor..
Aselkusun Neslihanysldl belki besin alerjisi değil başka bir şeyr alerjisi vardır böcekya da farklı sinek türü ya da çiçek tozu gibi şeyler Bugününüzü gözden geçirin bi düşünün böyle şeyler olmuş olabilir mi
duruliyasmom Neslihanysldl canım ekin tozu bu şekilde vücudunu kabartır, kaşıntı yapar. Ekine yaklaştı mı?