Mom4775 Başka emzik tutmuyor. Aynı markanın 6-18 ini aldım asla kabul etmiyordu. Doğduğundan beri aynı emziği emiyordu. Bugün bi baktım yırtmış resmen. Uykuya emzikle dalıyordu. Şimdi napmalıyım fırsat bu fırsat bıraktırmalı mıyım yoksa elimizdeki emziğe mi alıştırmalıyım elimiz ayağımızdı emzik ya😔😔
MuhammedAmine Mom4775 vermeyin ya bırakın oğlum 19.5 aylık emziği asla bırakmıyor her yolu denedim sinir krizi geçiriyor emzik diye ağlıyor yemiyor içmiyor emziği yoksa gece ağzından düşünce uyanıyor o kadar pişmanım ki emziğe alıştırdığım için 😔
Mom4775 MuhammedAmine ya bence çok kurtarıcıydı. Sürekli ağzında değildi ama çok ağladığında falan hemen susturuyordu 15 aydır iyi çare oluyordu bize. Çok üzgünüm şu an ben😔😔 Tutsa keşke başka emziği
Supermomiscoming Biz sadece uykuda emzik veriyoruz ama onsuz asla dalmaz, eğer sizinde öyle ataklarınız varsa bırakma erken olabilir ama yoksa bıraktırabilirsiniz, bir şey batırıp verin yine almaz mı
Mom4775 Supermomiscoming benimki de aynı emzikle uyuyor gün içinde vermiyorum bişeye çok ağlamadıkça. Ama ağladığında da kurtarıcı oluyordu. Bilmiyorum nasıl bir çare bulucaz bakalım😔🤦🏽♀️
MuhammedAmine Mom4775 Ben sokakta bazen 3-4 yaşında ki çocukların ağzında emzik görüyorum bizim de sonumuz o galiba diye çok üzülüyorum çünkü konuşma becerisini geliştirmeyi engelliyor bence üstelik damaklarına dişlerine zararı var . Ağladığında emzik yerine size sarılarak sakinleşsin benden tavsiye tabi siz bilirsiniz 🤷🏻♀️
Mom4775 MuhammedAmine o hoş olmuyor evet 3-4 yaşa kadar bence de emmemeli ama 2 yaşa kadar kullanırım diyodum. Bahane olacak bu durum galiba bize😔 Kademeli kesseniz sizde hazır yazken dışarı falan çıkarıp unuttursanız? Memeyi kesmesi dert,emziği kesmesi bezi bıraktırması hepsi ayrı dert🤦🏽♀️