AsilDorukAnnesi [bilinmeyen] ben yeni girne caddesindeyim otobanın çıkışında ondan çevreyle ilgili sorunum yok ama evet bi kısmı sıkıntılı
Elifnazzzim Bende ayni durumdayim 2 senelik evleyim 7 aylik kizim var koyde yasiyoruz ve ailesiyle birlikte ailem 2 saat uzak bize ne gidebiliyoruz ne bisey gitcez dedimmi kiyameti kopariyor hemen esime laf sokuyo ayri eve cikma konusu söz konusu bile olamazmis tek oglanmis evinde dururmus gibi gibi sözler artik bardaktan son damla tasmak uzere kizim icin sabrediyorum hic huzurum yok
AsilDorukAnnesi [bilinmeyen] hayır otoban çıkışındayız yeni girne caddesinde ☺️☺️ karşıyakalı salihi biliyomusunuz onun karşısındayız ☺️ Medikali geçtikten sonra yani
Nermin_erzk Sym44 bende 1.5 senelik evliyim 3.5 aylık oğlum var bende altlı üstlü oturuyorum çok zorlukları var ama rahatliklari da var kişiden kişiye değişiyor tabi Allah yardımcın olsun
Balkizaselinannesi Sym44 bizde de durum aynı canim 1 buçuk yıl oldu evleneli 2 aylık kızım var kızım onun yüzünden hasta oldu herşeye karışıyor oturmamiza yatmamiza kalkmamiza
diclemahmut Sym44 bende seninle ayni durumdayim neredyse 2 sene olucak evleneli yalniz kalamiyoruz esimle 1 haftalik gelinken kaynanam geldi yanima rahat ilamiyo insan
Kturna Sym44 kıskanıyorlar tabi Kızım üstüme kustu kayınvalidem de “anana al sütünü istemiyorum mu dedin kızım aferin sana “ diye diye övündü Hadi ogluşu neyse de çocugu ben doğurmuşum nesini kıskanıyor😒😒
Sym44 Kturna aynen bazen göğüs ucumu cekiyo ışşş diyorum hıh ısır gızım ısır diyo benimle problemleri var söyleyemiyor hırsını böyle alıyor galiba sıkıntılı ya
Ctnayse deleted2310 bende şoka girdım zor atlattım durumu ama kaynanama laf düşmemesi gerek yinede. Erkek kardeşim var yurt dışında okuyor. Ondan dolayı kira aldığını söylüyor. Annem hayatta olsaydı buna müsade etmezdi zaten. Annelik ile babalık çok farklı işte 😑🤔
Kturna Sym44 kızım aynı bana benziyor görmeye gelen bana benzediğini söyleyince sinirleniyor kızıyor kendi torunlarına benzetiyor😂😂 Kızım da anasını desteklercesine dogmuş 😂😂
Arzuayse Glfdnaktr beraber oturunca butun is hizmet misafir agirlama gelinde olur .benim kyinbabamda kaynanama sen otur o yapsin der.kayinbaba hep evdedir evden cikmaz hep hizmet ve herseye karisir.kaynanam bi is yapsa meswla yemek yapsa soylenir durur benmi bakcam size die 4aylik cocugum var hic bakmaz arada kucagina alir ondada cocuk aglasa oda bagirir bana verir .ben suan ayriyim ayni binadayim bunlari yasadim ve evimiz yikilcak yapilmasi 5seneyi bulcak birlik istiyolar esimin borclarindan dolayi kiralar 1000 lira en az:(