BalKokulumunAnnesi Kızlar benim bebeğim yarın 1 aylık oluyo pazar günü uçakla yolculuğum var huzursuz olur diye uçakta pazar günü vurdurmak istemedim 1 ay asısını hemen vurdurmak mi gerekir yoksa 1 - 2 gün gecse sıkıntı olur mu
Gamzeburkan BalKokulumunAnnesi bizde günleri karıştırmışız 1 gün sonra vurulduk sorun olacagını sanmıyorum biz hiç sorun yaşamadık ağlamadı huysuzlanmadı inşallaj sizinde öyle geçer☺️
Synmannesi Sakın yolculuk yapacaksan vurdurma Kızım aşı oldu o gün hep ağladı çok yakan bir aşı :( huzursuzluk çoktu kucaktaydı yavrum 10 güne 2 ay aşısı olucak :( korkuyorum ins güzel geçer çok ağlamaz
BalKokulumunAnnesi Synmannesi aynen canım huzursuz olur diye vurdurmak istemedim bende ertesi gün vurdurucam artık inşallah cok canı acımaz senin bebeğininde Rabbim yardımcımız olsun
Ipekengin Synmannesi ben 2. Ay asisindan o kadar korkmustum ki gunlerce dusundum durdum ame hicc merak etme azcik agladi o kadar cok sukur ateside olmadi ❤ simdi gorunce biraz olsun icini rahatlatmak istedim seni cok iyi anliuorm
Synmannesi Ipekengin gerçekten Allah razı olsun bir nebze olsun içim rahatladı öyle yorumlar okuyorum bazen uyumamış ateşi çıkmış falan vs korkuyorum ins benim kızımda bir şey olmaz bir ay asıda çok ağladı emmek istemedi huzursuzdu ilk nasılsa öyle olur demişlerdi