Kızlar herkes mi böyle erkileniyo ben mi bu kadar takdim bilmiyorum ama çok üzülüyorum aklıma geldikçe üzülüyorum. Kızımı 2 ay emzrdm sonrsnda stres yasdgm bi kaç olay yemekden kesilmek falan derken sütüm azaldı ama kızım emiyordu yinede. Sonra etrafın ac ac baskısıyla mamaya başladım. Yaklaşk 3 aya kadar hem meme hem mama şeklinde gittik ama 2 buçuk aylikdan 3 aya kadar hergun yavaş yavaş uzaklaştı memeden. Ben geceleri daha kolay diye hem mama veryrdm böyle böyle kızım emmeyi rededmeye başladı o emmedkce sütüm de iyice azaldı şimdi 3 ay 19 gunluguz. Hiç emmiyor sadece mama. Ama ben o emdgi zamanları düşündükçe çok üzülüyorum. Yanı o bağ çok başkaydı. Ayrca onu ben mahdum etmişim gibi düşünüp hep vicdan azabı cekiyorum. Resmen içime yara oldu. Hele çok bilmişler ay ben 1 yasa kadar emzrdm ay ben yok böyle etdmler falan kötü anneymisim geliyor iyice. Gün icnde sağmaya calsyrm öyle bi iki damla akıyo sika sika göğsüm yara olmuş böyle 5 cc ble cksa icrtyrm sanki vicdanım biraz rahtlyr gibi kandryrm kendimi. Of ne bilim ya sanırım büyüyene kadar ekndimi suçlayacam bunun için 😔