Seherrr Merhabalar benim bebeğim 11 aylık kafa çevresi 48cm çocuk norolojisi egg istedi. Bu durumu yaşayan oldumu şimdiden tesekkurler
My_LiFee Seherrr Allah Allah neden öyle bişey istedi ki benim ki oğlum 13 aylık 48 cm 1 hafta önce olcturmustu
Cansubasak Seherrr sanırsam ayına göre baş çevresi persenyil sınırından 1cm büyükyarım cm filan büyük bu nedenle istemiştir eğer kafa çevresi büyük doğduysa ya da son aylarda aşırı büyüme yoksa bir şey çıkmaz Allahın izniyle
Ogullarinaasikanne Seherrr benim oğlum 4 ay 6 günlükken 43 cm cıkmıstı bizimkide mi büyük doktor bişey söylemedi de 🤔
kivirciginannesi Seherrr 46.3 olmalı yazıyor persentilde, bizimde yarım cm büyük çıkıyordu ayına göre tomogrofi ve ultrason çekildi genetik olduğuna karar verdiler
amineerva Ogullarinaasikanne benim kızım da 4 ay 3 günlük 42 cm kafa çevresi doktor bir şey demedi hiç kafama takıldı şimdi. Anne karnındayken de büyüktü
Ogullarinaasikanne amineerva bizimde canım hatta ben detaylı usg cektirmemiştim 34 haftalıkken kafası 38 ile uyumlu çekelim dedi. normal yapısal demişti usg ceken doktorumuz. benimde kafama takıldı inan 😔
amineerva Ogullarinaasikanne bizim kızın da galiba iki hafta önden gidiyordu benim kafam çok küçüktür ama babasının büyük doktor o zaman ona çekmiştir demişti bugun daha ölçtü ama bir şey olsa söylerdi zaten geçen de düştü diye tomografi çektirdik bir şey demediler sanmıyorum çok önemli olduğunu