Mermeral Kızlar bebeğim 5,5 aylık oldu. Kucağımdayken halen daha kambur gibi duruyor. Kafa da sürekli sola meyilli. Canım sıkılıyor neden böyle yapıyor. Yüz üstü olunca öyle değil, kaldırıyor. Bir şey diyin.
Asli123 Mermeral benm oğlum 6.5 aylıkken oturdu. Kafası neden sola meyilli hep o yöne öı yatırdınız ?
Sedaathy Mermeral merhaba benım kızımda 5 ay 9 gunluk kucakta kanbur duruyor normal yanı daha tam olarak sırt kasları gelısmedı☺️
Cansubasak Mermeral benim oğlumunda hep sağa meyilliydi büyüdükçe azaldı hatta kalmadı ama herşeyi o meyilden dolayı önce sağ eliyle yaptı dönüş yönünü filan hep önce sağa yaptı sonra sola 5. Ay civarı geçti sanırım
Miran11 Mermeral ya benim oğlumda bu şekilde 8 aylık iki büklüm duruyor kucağımda da ve hala oturmuyor 😞
Mermeral Asli123 sağ memeyi emiyor sürekli yani sola doğru emiyor yatarken acaba ondan mı düzelmez mi
Asli123 Mermeral kafası yamulmuş mu ? Yamuk kafa düzelmiyor malesef. Bende çok uğraştım. Hep sağa meyilli oldu. Ben duzelttım o döndü. O kadar dikkat etmeme rağmen sağ tarafta biraz düzlük var. 9.5 aylık
Sedaathy Kafasını tutuyor tabıkı duz olarak ama koltuga koydugunda genelde oyle dımdık durmuyor one dogru egılıyor halıyle 😅
Birgul Bizde bir hafta sonra alti aylik olcaz dik oturmuyor destekli oturuyor ondada kambur ben normal diye dusunuyordum degil mi acaba ya
Mermeral Birgul kafası kucağınızdayken nasıl? Dümdüz mü duruyor ? Bizimki boynunu yana atıp öyle duruyor.