Deletedmom414 Merhaba kızlar oğluşuma bakıyorumda kirpiklerinin maşallahı var. Benimki çok seyrek duruyor. Kaş kirpik gürlüğü için uyguladığınız yöntem var mı? Uzasın gürleşsin istiyorum kirpiklerim
Deletedmom348 Deletedmom414 Ben farmasiden bir maskara gibi bakım bişey aldım kullanmadım güya o yapıyormuş
Uzaymekiii Deletedmom414 bana kuaför kaş için hindistan cevizi yağı kullan demişti bi de vazelin kaşa iyi geliyo ama kulak pamuğuyla sürün dağınık çıkmasın. Kirpik için ne iyi gelir onu bilmiyorum🤷🏻♀️😌
Zeynep11 Deletedmom414 benim kirpiklerim kısa ve düz. 1 ay önce kirpik lifting yaptırdım çok güzel oldu ama 1 2 aya eski haline dönecek. Bakım olarak vazelin sür dediler ama ne kadar etkisi olur bilmiyorum
Deletedmom414 Deletedmom348 ay bende ona bakıyordum arkadaşım farmasiden alıp kullanmış iki kaşım arasındaki fark yazmış hiç bi fark göremedim o da seviniyor kendi kendine🤣
Kereminannesi02 Deletedmom348 ben kullandım düzenli kullanmadığım halde fark oldu vitamin eksikliği olduğu için doktor ondan dolayı dökülüyor demişti dökülmesi durdu karardı çıkıyor fakat düzenli kullanmak gerekli
Deletedmom348 Deletedmom414 Ya bende alıyorum alıyorum koyuyorum kendimi motive etmişim gibi 😂 onu kim sürecek her gün de gezecek evde. Telescopic maskara var canım al kullan uzatıyor o anlık😂
Deletedmom414 Deletedmom348 ay onuda temizlemesi dert hergün. Maskarayı temizleyeyim derken daha çok kirpiğim dökülüyor
Deletedmom348 Deletedmom414 bunda dökülme olmadı canım. Güzel maskara. Ama bizim kirpiğimiz uzamaz canım bu kadar efordan biz ne yapsak olmaz
Ssultannn Deletedmom414 canım kirpik bilmiyorumda kaş için iğne ucunu dokundur kaşlarına hafif hafif sarımsağı ortadan böl sür düzenli kaparsan gürleştiriyor
Deletedmom348 Deletedmom414 Aynen canım bir yere giderken sürüyorum bende o kadar. Maskaradan memnun kalırsın.
Deletedmom348 Kereminannesi02 ekstra yanında vitamin kullandınız mı sadece o mu? Birde o maskarayı nasıl kullandınız?