Zeynept 9 aylık kızıma hiç kuzu,koyun eti yedirmedim ishal yapar falan derlerdi hep onun için galiba vermeye hep korkmuşumdur. Yedirdiniz mi hiç? Ona göre bende vercem şu an kuzu etiyle bakışıyoruz 😂
Other Zeynept ek gıdaya başladığımız andan itibaren kemik suyu olsun kuzu kıyma olsun iki kızımda da kullandım.sikinti yaşamadım. Ancak kuzu kıymayı çift çekim yaptırın alırken
Tgce16 Zeynept kuzu kıyma veriyorum hiç ishal falan olmadı duymamıştım daha önce iki üç kez çektirip inceliyor ya sebzesine karıştırıyorum yada yoğurtla
Other Zeynept ancak arkadaşın dediği gibi 8. Aydan itibaren kuzu kıymaya başlanabilir. O döneme kadar ben sadece kemik suyu atmıştım yemeklerine.
Mnli Zeynept 7. Ayda koyma verdim 8 de ete başladık 9 ay 20 günlük kıyma ve et veriyorum bir sorun yaşamadım bugün doktora gittim artık balığa başla dedi haftada bir gün
2balbiranne Zeynept vermenizde fayda var ben kızıma dişleri çıktıktan sonra kuzu kuşbaşını baya kaynatip çiğnemesi için eline veriyorum onun dışında çorbalarını asla kıymasız bırakmıyorum bir yemek kaşığı kıymayı güzelce kavurup biraz salça 1 dş sarımsak biraz şehriye 2 yemek kaşığı bulgurla kavurup su ekliyorum çok severek yiyor deneyin et zor gelirse kıyma yedirin tavupuda robottan geçirip öyle deneyebilirsniz 🍒
Zeynept 2balbiranne yaa ben galiba yemek konusunda iyi değilim 😔 kızımın çorbalarına tavuk suyu küp halinde atıp öyle pişiriyorum hoş çorbada yemiyor anca meyveli yoğurtlu yemekler
2balbiranne Zeynept robottan çek canım yediğini de farketmez ben streçle bölüp her lazım olduğun da bir tane eritip kullanıyorum kolay oluyor. Ben müsaid olduğum bir günümü kızımın buzluk gıdasına ayırıyorum baya pratik oluyor aklına gelebilecek her şeyde 🍒👍🏻 bide zamanla alışırsın ya hangi birimiz profesyonel olduk sanki deneye yanıla sora sora öğrenecez ❣️
isill Zeynept 7. Ayin sonlarina dgru kuzu kiyma ile basladm suan 8 aylik 9 aylik olunca da baliga baslayacagim ben kemik suyu pek kullanmadm doktorum etin kendisi gibi olmaz dedi bazen corbalarina vs peynir alti suyu da koyuyorum