Turna_11 Kızlar merhaba kızım 4 aylık idrar yolu enfeksiyonu çıktı 1 haftadır doğru düzgün birşey içmiyordu 3 gündür dahada ilerdedi bu gün sadece 60 cc içti gecede içmedi 😭uyanıkken kesinlikle içmiyor uyurken bi iki damla içiyor böyle birşey başına gelen varmı allah rızası için yardımcı olun
Prensesannesi111 Turna_11 doktor ne dedi canım önemli olan onun görüşü korkma sarılık nasıl hemen hemen her bebekte oluyor Buda öyle 🤷🏻♀️
Eternity Turna_11 Meme reddinin mama hali, kizim 6 aylik, 3 ayliktan beri reddediyordu. Simdi mama degisimi yaptik ilk kez, hipp combioticten topfer e gectik, icmeye basladi. Mamadan mi bilmiyorum 🤷🏻♀️
Turna_11 Aylingksu başka belirti yoktu canım ateş kusma vs.aşırı iştahsızlık vardı ne gece ne gündüz içmiyor Du hiçbirşekilde
Turna_11 Prensesannesi111 antibiyotik verdi canım serum yaptı bu gün hiç içmiyor çok endişeleniyorum 😔
Prensesannesi111 Turna_11 çok acıktığı zaman içer korkma bişe olmaz Allah’ın inziyle hasta iken canları bişe istemiyor benim kızım da 2 gündür öyle
Turna_11 Eternity bende hipp kullanıyordum canım değiştirdim sonra aptamile geçiş yaptım 1 aydır kullanıyorum enfeksiyonla alakalı bir durum ne zaman düzelir bilmiyorum