serebro Kızlar 3 ay 21 günlük bebeğim ilk kez kanlı kaka yapmış🤯 rengi normal sarı ufak beyazımsı noktacıklar var her zaman böyleydi ama ilk kez kanlı yapıyor neden olabilir???
Bebekaras serebro bence doktora götür çünki bazi rahatsizliklarin belirtisi olabiliyo Allah korusun benim oğlum bagirsak dugunlenmesi yaşadı ve buda onun bi belirtisi bizim son anda farkedildi Allah korusun farkedilmeseydi.. seni korkutmak için demiyorum belki gayet dogaldir belkide bi rahatsizligin belirtisi Allah korusun..
Efilik1 Süt alerjisi belirtisi. Eğer emziriyorsanız süt ve süt içeren hiç bir gıda tüketmeyin. En kısa zamanda çocuk alerji bölümüne gidin. Mama veriyorsanız daa süt içermeyen özel mama tüketin.
serebro Efilik1 Emziriyorum. Bastan beri böyle bir sıkıntı yoktu sonradan olma ihtimali var mı? Hiç kanlı dışkı olmadi yada doktorumuz bu konu hakkında birşey demedi
dertlikerkenez serebro gecmiş olsun. Sadece süt alerjisine bağlanacak bir durum değil. Makat çatlağı da olabilir, sindiriminde sorun da olabilir, Demir ilacı kullanıyorsanız ondan da olabilir vs vs . En güzeli hiç vakit kaybetmeden doktora görünmeniz
serebro gamzelikizim belki de dünden beri yediklerini bir süre yetmeyeyim deneyeyim pazartesiye kadar
simgeelam benim kızımda kanlı yaptı ve doktora sordum da zorlanmiştır dedi önemki olan kahve renkte olmamisiymis
serebro simgeelam doktorumuza mesaj attım tahlil yapalım dedi sadece ilk kez olunca birde ilk bebegim çok endiselendim
serebro Bebekaras Allah korusun doktorla iletişime geçtik pazartesi gideceğiz tahlil yapalım dedi. Geçmiş olsun size de
Defnedilan34 serebro her kanlı diski süt alerjisi olmuyor benim kızım 9 aylık alerjisi yok geçenlerde kanlı diski yaptı doktora götürdüm amip parazit dedi bence doktora gidin