Beyzazeynep Aklıma o kadar bir şey gelmiyor ki birde migrenim tutacak gibi çok zorlamayacak tarifleriniz varsa bekliyorum arkadaşlar :)
BeyzaLivaLeyla Beyzazeynep fırında mücver yapıcam tavuk şinitzelim vardı dünden kızartıcam bir tek birde salata oh mis bugünde bitti gitti 😄
My_LiFee Beyzazeynep artık bu konuda o kadar bunaldım ki bugün kendi kendime yemek düşünürken birden yapmicam yaw diyerek sesimin yükseldiğini farkkettim 😂😂 ve bugün kahvaltı yapmaya karar verdim 😂
Hatice60 Canim valla az once esime pide harci yaptim verdim pide yaptircak yaninada salata ayran miss 😆
HonKiPonKiDoNiNo 2 haftadir annemdeyim o kadar alistim ki hazira konmaya 🙂 bakalim eve gidince napicammm 🤦♀️ valla sicak yemekler yenmiyoo soguk seylerle idare ediyoruz hep.. kisir yogurt corbasi karisik kizartma mucver falan filan hepp..
Beyzazeynep Hepinizin yorumlarini okudum cok tesekkur ederim kizlar ayni dertten muzdaripmisiz bende kahvalti yapalim dedim 😀 hergun ne yesek diye dusunmekten gina geldi valla😂
Deniziincani Beyzazeynep sulu patates yemeği we yoğurt corbami yaptm eşim gelmeden pilav yapacağım yanına turşu
Deletedmom_36 Beyzazeynep patatesli bezelye yemegi pirinc pilavi salata birde visne kompostosu yaptim🙌Bunlar bize cok genel olarak tek cesit yeriz😁