Anneyeni Kizlarr 4 aylik kizim var malum havalar cok sıcak ustunu ortunce uyaniyor bi sure sonra ustu acikken iyi uyuyor siz ortuyormusunuz gunduzleri
Deletedmom335 Anneyeni muslinle ortuyorum atletle yatirdigim icin ne olur ne olmaz midesine bez koyuuorum
paputmoms Anneyeni ooo son 1 aydır örtmüyorum hiç hatta sadece zıbınla yatıyor çünkü beşik kapalı sonuçta kenarlık da var çok sıcak oluyor zaten yazık ona da çok terliyor huzursuz oluyor sıcaktan 2 aylık bebeğim daha
Fatma_FLZ Anneyeni 7aylik olduk 2 3aydir örtmuyorum Kendi üstümü de örtmuyorum Kendi üzerimi ne zmn örtmeye başlarsam öz mn örterim 😊
Nilderinn Anneyeni bizde 20 sinde üç aylık oluyoruz kısmetse gündüzleri örtünmüyoruz uyanıyor hemen örtünce gece Müslinle örtüyorum sadece
mirayilknurtolga Anneyeni benimde kızım 4 ay 1 günlük. Tek bir zıbınlı ile yatırıyorum. Sadece bacaklarına müslin örtü atıyorum zaten rahatsız olursa kendisi açıyor 😅
GramPozitifBakteri Anneyeni 10 aylık iyice daldı artık örteyim diyorum bi sağa bi sola derken açıyo her seferinde aynısı..bende beli falan açılmasın etmesin diye tulumla yatırıyorum artık çok hareketli uyuyor çünkü hop orda hop burda☺️