Rrraaaiiinnn Hanımlar merhaba yine ben 🤣 Mickie Mouse halısı mevcuttur 100×150 ölçüsünde düşünen olursa haber etsin lutfen evde yer yok taşınacağım bir an once satmak niyetim ciddi alıcı varsa umarim post görünür haber eder birileri sadece 50 tl 🙈😇
Elifkadir Rrraaaiiinnn hala satamadin mi bacim ya 😂 ustte kalsin satamiyosan ver birine gitsin tasinicam da diyosun sevabina kurtulmus olursun
yigitalpinannesiii Rrraaaiiinnn mihriban sanırım valla 1 senedir uğraşıyorum sanırım inşallah satarsın:)
Rrraaaiiinnn Elifkadir vallahi satamadım kismet olmadi birisine 🙈🙈🙈🤣🤣🤣 bebegime sattiklarimla biseyler aliyorum tek eşim çalışıyor ben ise gtmiyorum ondan birine vermedim acikcasi kıyafetlerini bebegimin veriyorum ama kullanılmadığı için bu ürünü satmaya calisiyorum 😇😁
Rrraaaiiinnn yigitalpinannesiii çok çok.tesekkur ederim ins satılır umudumu kaynatmıyorum ama her seferinde satılır diye düşünüp post açıyorum 😇🤣🙈😁 halici diye adım çıkacak forumda 😆😆😆
Rrraaaiiinnn Hulyamelek merhaba halinin fotoğrafını istemiştiniz ama görüp bisey yazmadınız merak eyyim sorayim istedi m
yigitalpinannesiii Rrraaaiiinnn kuzum bebegin var mı yanlış anlama bayrağıdır instegrami bıraktım yoktu sanırım en son kusura bakma yanlış bir şey sorduysam
Rrraaaiiinnn yigitalpinannesiii yok yanlış bisey sormadinixda siz beni biri ile mi.karistryorsunuz acaba anlamadim.ben vallahi 🙈😁🤣
yigitalpinannesiii Rrraaaiiinnn olabilir 😀 ya instegramda birisi vardı mihriban diye oda aynı halıyı satmaya calisiyordu falan o sandim😂
Rrraaaiiinnn Merveunal genel olarak ölçüler hep bu boyutlarda oluyor cocuk halısında, sizin odanız büyük sanırım bizim bebek odası küçük eşya konulunca hali tamamen kapatyor bu ölçülerdeki . Odanız büyükse ne sans vallahi keske bizimde odamı büyük olsaydi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Rrraaaiiinnn yigitalpinannesiii yok ismim.yagmur ve instagram kullanmıyordu. Ama bu arkadaş kimse benle tanıştığım bakayim satmış mi nasil satmış fikir versi bana da 🤣🤣🤣🤣
Merveunal Rrraaaiiinnn oda büyük aynen bir de ben heryeri kapatsın istiyorum 2 metre falan almam lazım