OmerAlp03 Arkadaşlar gaz için nurse Harveys’in şurubunu kullanıp memnun kalan var mı 70 günlük bir bebeğim var ve gün içerisinde çok ıkınıp sıkınıyor sab simplex kullanıyorum ama faydası olmuyor bizde 😣
Tugba32 OmerAlp03 size gunde bir defa sabahlari 6 damla olarak verdigim linex bakso isimli prebiyotik damlayo öneririm 4. Marka denememde buldum ve gayet iyi 2 gunde farki goreceksiniz. Bitmiyor ama surekli kendi cikariyo gazini
Birgul Ben surubun faydasini gordum gecirmiyor oyle bi mucize tabikide beklemeyin ama haffletiyor nurse surup
OmerAlp03 evet bende yorumlarda iyi geldiğini okudum o yüzden bu sefer bunu denicem.kullanım şekli nasıl günde kaç kere veriyoruz ve buzdolabında mı saklamamız gerekiyor bu surubu?
OmerAlp03 çok tesekkğrler günde kaç kere veriyoruz ve buzdolabında mı saklamamız gerekiyor bu surubu?
dilaraeti OmerAlp03 yok buzdolabında saklamaya gerek yok günde 4 kez 2.5ml önerildi bize öyle veriyoruz
Poncik38 OmerAlp03 evet buzdolabnda bn 5ml veriyodm. Recetede deki gibi bir ölçek 5ml.bebgn gazına göre ölçek sayısını siz ayarlıosunz en fazla 6kere vereblrsnz günde