Diana2306 9 buçuk aylık kızım var gece 3 sen beri 37.9 ateşi şurup verdim 37.6 şuan elini yüzünü ıslak bezle sildim ama izin vermiyor yıkayim başka ne yapabilirim uyanık anneler varsa
NSimaaa Diana2306 canim suan benim oglumda atesleniyo aşıdan dolayi paranox diye fitil aldim sayesimde hemen dustu atesi nobetci eczane bulup alin hemen derim
Caglaa Diana2306 gecmis olsun canim eklem yerlerine ilik bez koy koltuk altina başına fln oda hemen düşürüyor.
Diana2306 NSimaaa diş çıkartıyor bugün biraz uç vermiş dişi diğer dişlerinin çıkartırken ateş felan olmadı ama bugün sabahtan beri ne birşey yedi ne durdu öyle yapim fitil bakim
Elifgul90 NSimaaa benim oğlumda 9buçuk aylık salı Aşı olduk dün ateşlenmeye başladı 39a kadar çıkıyor açıdan Mı acaba yoksa vüritik birşeymi anlayamadım bende fitil yaptım en son çınkü calpol hiç bi işe yaramadı
Ecembutun Ateş 38 üzerinde ise calpol verilir. Sizin su anda düşüyor zaten Dıs döneminde ateş olabılır. Uzerını soyun Zıbınla kalsın başka şeylerle de çok müdahale etmeyip takıpte kalın derım. Çoğu doktor 38 uzerı 38.5 uzerı müdahale öneriyor
NSimaaa Elifgul90 asıdan kaynaklidir canımm atesli olmasi fitil ve calpol vermeme ragmrn arada atesi cikiyor
Elifgul90 NSimaaa dün dra gittik altıncı hastalık olmuş maalesef bu aralar salgın varmış dikkat edin 3gün yüksek ateş sonrasında vücutta döküntü oluyırmuş bizim 3.günümüz ateş düşmezse gelin dedi inş düşer 🥺
NSimaaa Elifgul90 altinci hastalik neymis ilk defaa duydum 😯 gecmis olsun canim insallah duser atesii bebeginin 😔
Elifgul90 NSimaaa teşekkür ederim salgın varmış:( bizim ateş hala geçmedi tekrar gittik dra boğazımızda baya kötüleşmiş antibiyotik verdi maalesef onu kullanmaya başlayacaz yarın çok teşekkür ederim 🥰