Mom0791 Meridef benim kızımda 2 aylık bu aralar oyle doktor normal dedı 10 gune kadar yapmaması normal dedı
Semfer Meridef benım kızım 3 ay 9 günlük beş günde bir yapıyo ama nedenı meme artı mama beslenıyo dıye sızın kı farklı olabılır doktorunuza yıne bı sorun
Ayseygmr Benim Meridef kizimda 2 ay 19 gunluk kizimda meme ve mama aliyor 2-3 gundr bir bazen 5 gundr bir yapiyor kakasini ama çişini cok yapiyor 6 bezi geziyor
hazalinannesi1705 Mom0791 benim kızımda çok yapıyor günde 5 6 kez bir süre önce iki kez falandı bu ara niye öyle oldu analmadim ishal de değil yani . Emmesi de fazlalaştı bir anda acaba ondan mı.
Meridef Mom0791 evet benim de en az günde 2-3 kez yapardı şimdi böyle olunca tereddüt ettim çişini yapıyor ama dolu dolu günde 3 kez çişli bez temizliyorum doyduğuna eminim ama böyle kaka az yapınca bi korktum
Mom0791 Meridef bende ılk ay hep emzırdım sureklı gunde 3 kez yapardı sulu sulu kılo almıyordu sutumle doktor mama cerdı kakası azalmaya basladı kozım kılo aldı doktor mama yarıyo işareti dedi kakası azsa surun yarıyo demektır canım sıkıntı yok bızımkı o yuzden memeyı bıraktı
Semfer Meridef 3 bez az ama 6 bez olması gerekır bıngıldagı atıyor mu ınıp cıkıyormu ordan sıvı alımı bellı olur hafıf sert se sıvı alımı ıyı demektır zaten öyle olunca 6 çilşli bez oluyo sızınkı az geldı bana
Semfer Meridef Evet bana ılk zamanlar mama vermedigmde sarı tabaka oluyordu sağınca yaglıymış meger kılo alımı da ıyı dendı
Meridef Birde idrar dan pembe leke geldi enfeksiyon başlangıcı dedi ama çok azmış ilaç kullanmıyoruz gerek yok dedi doktor, yaşayan var mı bu durumu acaba enfeksiyon dan sebep mi geç yapıyor kaka?
Semfer Meridef işte sıvı alımı az ondan ınternetten arastırın sıvı alımı renk değiştırıyo çişin buda enfeksıyona yol açıyor bende hafıf sarı olunca okudum yetrsız sıvı alımı yazıyordu gözlemleyın bıkaç gün ınşallah düzelir sağlıkla büyüsünler minikler
Semfer Meridef elınle bak hafıf çöküp yukarı çıkıyo egım var mı önde dıye sert ise doyuyo sıvı alımı ıyı anlamında doktor havalar sıcak kontrol et az az su verebılırsın dedı ama sız emzırıyonuz suyu alıyo sutten ben mama destekli gıdıyorum su sıcak hava mecbur ıkı 3 kaşık verıyorum
Mom0791 Semfer canım bnde mama desteklı gidiyorum kızım o yuzden gogsu bıraktı sendede oyle bı durum oldumu
Meridef Semfer yok baktım şimdi çıkmıyor sert birde kafamızda Konak oluşmuştu bıngıldak üzerinde de yavrumun Konak oluştu 😩 yeni gidiyor az kaldı
Semfer Mom0791 yok çok şükür olmadı gunde kaç kez verıyorsunz ki ben 60 Cc ¾ kez verıyorum gece sırf emZırıuorum bence gece uykusunda emzirin gerı tutar mutlaka bizim ki gece maşallah ıyı emıyo doyuyo